Perhatikan kepada semua orang: ibu Inggeris datang dengan cara mengajar kanak-kanak bagaimana membersihkan mainan

Ibu Inggeris dari banyak kanak-kanak, Jess McGinty, datang dengan cara untuk mengajar anak-anak untuk membersihkan mainan. Ia agak radikal, tetapi sangat berkesan dan boleh menjadi berguna sebagai contoh untuk berjuta-juta ibu bapa lain yang gila kerana butiran pereka, mesin, kiub dan anak patung sentiasa berguling di dalam apartmen.

Jess mempunyai tiga anak, dan perbezaan umur di antara mereka adalah kecil. Ketiganya adalah dalam usia yang lembut di mana mainan sedang dalam permintaan, dan oleh itu mereka benar-benar di mana-mana.

Bosan dengan kekeliruan yang berterusan, ibu memutuskan untuk menghasilkan sesuatu yang akan menggalakkan anak-anak untuk mengumpul mainan secara berasingan dan meletakkannya di tempat.

Penyelesaiannya adalah sangat mudah: baldi plastik dan periuk berwarna-warni.

Bagi setiap bayi dia menetapkan pada baldi - biru tertua, yang tengah - merah dan sebagainya. Juga dikeluarkan dan lembangan dengan warna.

Baldi sentiasa berdiri di dinding dan mengingatkan anda akibatnya boleh menjadi sedih.

Sekiranya pada akhir permainan, kanak-kanak tidak meletakkan mainan mereka di tempat sehingga Litar terakhir, semua yang ditemui ibu di lantai dihantar ke balang berwarna.

Jika, sebelum tidur, pereka dan beruang terus melancarkan dalam baldi, selepas mereka pergi, mereka hanya dibawa keluar dan dibuang dengan sampah harian.

Jess mencatatkan bahawa pada mulanya anak tidak mengambil ancaman membuang mainan dengan serius, tetapi cukup memenuhi janji dan pemahaman tentang keseriusan keadaan dan tidak dapat dielakkan hukuman.

Beribu-ribu ibu lain telah menggunakan kaedah ibu yang besar, dan semua orang menjawabnya dengan sikap positif. Biasanya sudah selepas beberapa hari kanak-kanak tidak perlu diingatkan bahawa mainan perlu diletakkan apabila permainan berakhir. Dia melakukannya sendiri.

Kaedah Jess juga dihargai oleh pengguna Internet, dalam 5 hari mereka meletakkan jawatannya di rangkaian sosial untuk lebih daripada 40 ribu suka. 27 ribu orang berehat, dan 24 ribu meninggalkan komen mereka. Kebanyakan pengulas menyatakan kekaguman mereka kesederhanaan dan kebolehcapaian kaedah ini.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan