"Kepada saya!" Dan "Phew!" - guru Ural mengajar anak-anak untuk menjalankan perintah anjing

Di Yekaterinburg, skandal meletus sekitar guru salah satu tadika di bandar. Anak-anak itu sendiri memberitahu ibu bapa mengenai kaedah pengasuhannya yang lebih aneh.

Beberapa kanak-kanak diberitahu segera bahawa guru berdegup mereka, melarang mereka pergi ke tandas untuk jam yang tenang, dan mereka yang tidak berdiri dan menulis, seperti anak anjing, melekatkan wajah mereka dalam seluar basah atau di genangan di lantai. Antara lain, guru memerlukan anak-anak untuk melaksanakan arahan anjing "Untuk Kaki", "Duduk" dan "Fu".

Ibu bapa yang terkejut itu datang bersama-sama dan menulis aduan kepada Jawatankuasa Penyiasatan, dan juga memaklumkan kepada ombudsman untuk anak-anak rantau Sverdlovsk mengenai apa yang sedang berlaku. Semasa siasatan, yang dijalankan oleh anggota jawatankuasa induk Ural, fakta-fakta lain menjadi terang - guru tidak hanya memaksa anak-anak untuk menjalankan pasukan anjing, tetapi juga secara paksa memberi makan mereka, mengalahkan alat kelamin, dihina.

Militiamen sudah mengetahui bahawa guru sadis tidak mempunyai pendidikan pedagogi. Selain itu, dia juga tidak menamatkan sekolah menengah. Kepala sekolah pra-sekolah mengambil pekerjaannya sebagai pengasuh, tetapi karena kekurangan staf pengajar yang akut, ia menawarkan dirinya posisi baru.

Ramai kanak-kanak kini dibantu oleh ahli psikologi. Kanak-kanak lelaki menderita terutama secara moral, "guru" merawat mereka dengan kekejaman tertentu.. Ramai ibu bapa mendapati lebam, lecet, luka di mulut, yang disebabkan oleh sudu logam.

Pemeriksaan pendakwa telah selesai, bahan telah dipindahkan ke jabatan penyiasatan Jawatankuasa Penyelidikan Persekutuan Rusia pada daerah Oktyabrsky Yekaterinburg sehari sebelumnya. Percubaan sedang dijalankan. Guru digantung dari kerja. Untuk memecat seorang wanita, mengikut pengurusan tadika, adalah mustahil - belum lagi cukup alasan undang-undang untuk itu.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan