"Sentiasa bermimpi tentang seorang anak lelaki!" - di Volgograd, ayah menganjurkan penggantian bayi

Penduduk Volgograd begitu mahukan anak lelaki yang dia pergi untuk sedar penggantian.

Dia membayar bidan di hospital bersalin untuk menggantikan anak-anaknya - memberikan anaknya sendiri kepada ibu yang lain, dan "meletakkan" anak lelaki baru kepada isterinya.

Ayah yang bijaksana itu sendiri memberitahu rangkaian sosial, dan pengiktirafannya menyebabkan gelombang kemarahan.

Volgogradets mengatakan bahawa isterinya menjalani pembedahan caesar. Walaupun pasangan itu berada di bawah anestesia, bapa dimaklumkan mengenai kelahiran anak perempuannya. Kemudian lelaki yang kecewa memutuskan untuk mendapatkan anaknya dengan apa-apa kos. Dia mampu "berunding" dengan bidan bertugas, yang bersetuju dengan penggantian itu.

Menurut lelaki itu, semuanya berlaku 10 tahun yang lalu, kini budak lelaki ini sedang membesar dalam keluarganya. Apa yang ada dengan anak perempuannya sendiri tidak diketahui.

Tetapi lelaki itu tidak berhenti di pengakuan mengejutkan ini, dia juga menulis bahawa dia tidak menyesal apa yang telah dilakukannya dan melihat manfaat tertentu di dalamnya: jika isteri, menurut kata-katanya, memfailkan perceraian dan tunjangan, dia dapat dengan mudah membantah kebajikan dan tidak membayar apa-apa wanita secara sah - dia bukan ayah.

Penulis jawatan kini sedang mencari agensi penguatkuasa undang-undang untuk menyemak semua fakta dengan berhati-hati. Bagaimana untuk bertindak balas kepada pengiktirafan isteri "giat" Volgograd, tidak dilaporkan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan