Suka saya dalam bahasa Perancis: seorang wanita Rusia yang jatuh cinta menjadi masalah besar di Thailand

Pemastautin Omsk tidak boleh meninggalkan Thailand dan terbang ke Rusia dengan anak kecil.

Dia pergi ke negara ini untuk belajar bahasa Inggeris dengan visa pelajar. Di sekolah bahasa, dia bertemu seorang lelaki Perancis yang menawan, Michel, dan memulakan hubungan cinta yang indah.

Apabila gadis itu menjadi hamil, lelaki itu membantu kewangan untuk seketika, dan kemudian hanya hilang, dia pergi ke arah yang tidak diketahui.

Wanita Rusia terpaksa tinggal di negara ini secara haram.

Seorang penduduk Omsk jenis darah yang sangat jarang berlaku, Hospital Thailand enggan mengandung. Tetapi kelahiran itu berjaya, mereka diambil oleh doktor "kecemasan". Kini wanita Russia yang menyalahi undang-undang sedang menghadapi penjara, dan pihak berkuasa Thailand mengancam untuk membawa anak perempuan itu ke rumah anak yatim.

Omichka diberi sedikit masa untuk mengumpul wang untuk membayar denda yang besar untuk penginapan haram di negara ini, perkhidmatan perubatan dan membeli tiket ke tanah airnya. Keluarganya tidak mempunyai dana sedemikian.

Sekarang penduduk Omsk mula mengumpul dana yang diperlukan untuk membantu negaranya dan anaknya.

Jumlah yang diperlukan untuk mengumpul kira-kira 300 ribu Rubles. Tindakan itu disertai oleh agensi pelancongan Omsk dan Rusia, yang selama bertahun-tahun hidup dan bekerja secara sah di Thailand.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan