Vladimir Putin memutuskan untuk memberi temubual kepada kanak-kanak yang sakit serius

Presiden Russia berhasrat untuk memenuhi impian anak lain yang serius. Ini diberitahu oleh setiausaha akhbar kepala negara Dmitry Peskov.

Putin akan memberi wawancara eksklusif dengan seorang gadis dengan penyakit yang serius, bermimpi menjadi wartawan. Terdahulu, ketua negara memenuhi impian seorang lelaki dengan kelemahan genetik tulang ("penyakit kristal") dari Wilayah Leningrad. Putin memberikan hadiah tahun baru Artem Palyanov dan menganjurkan penerbangan untuknya di helikopter presiden, setelah merancang laluan itu sendiri, - ini adalah keinginan anak lelaki itu.

Untuk memenuhi mimpi anak-anak yang kini sangat sukar, Putin tidak bermula secara kebetulan.

Ini bukan satu kehendak, bukan satu langkah populis, seperti yang diyakini oleh beberapa orang, bukan penggulungan penilaian, tetapi semata-mata menyertai program sukarelawan amal. Salah seorang sukarelawan di forum sukarelawan Rusia membuat idea untuk membantu membawa impian anak-anak. Kepala negara Rusia menyukai gagasan itu. Dia menjadi sukarelawan dan membantu daripada yang dia boleh.

Projek ini dipanggil "Dream with me." Sukarelawan boleh menulis tentang impian mereka kepada mana-mana kanak-kanak yang sakit serius di negara ini.

Mana-mana sukarelawan akan mengambil mesej dan akan melakukan segala yang mungkin untuk membuat impian bayi atau remaja menjadi kenyataan. Ia tidak dikecualikan bahawa mesej itu akan pergi ke Vladimir Putin sebagai salah satu sukarelawan biasa dalam projek ini semua Rusia.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan