Vlad Topalov mendedahkan rahsia: dalam video baru, penyanyi menunjukkan kedua-dua Regina dan anaknya

Ayah baru, Vlad Topalov begitu disemai dengan peranan barunya sebagai seorang bapa dalam 33 tahun, bahawa dia memutuskan untuk membuat Regina Todorenko, yang membuatnya gembira dengan anaknya, hadiah yang luar biasa. Dia menyampaikan lagu "Eagle atau ekor". Lagu ini ditulis untuk dan mengenai Regina. Dia dikeluarkan dalam klip itu sendiri.

Baru-baru ini, pasangan itu dipanggil "Mr and Mrs Sneakiness" di Net hanya untuk apa yang mereka lakukan secara rahsia: pertunangan, perkahwinan, kelahiran seorang anak. Poklonnkam hanya boleh membuat spekulasi. Dan di sini ia - klip, di mana anda dapat melihat segala-galanya yang tersembunyi untuk sekian lama: perkahwinan, dan kelahiran seorang anak lelaki dan juga bayi.

Dalam rangkaian sosial, Vlad Topalov menulis bahawa dia memutuskan untuk berkongsi yang paling intim. Lagu itu, katanya, adalah hadiah terbaik, kerana ternyata nyata dan jujur, datang dari hati.

Topalov mengakui bahawa dia benar-benar tidak memikirkan sama ada lagu itu akan menjadi hit atau tidak, sama ada ia ditakdirkan untuk berjaya atau dilupakan, dia hanya mahu dia menyukai Regina. Ia adalah satu cara untuk mengaku cinta, untuk mencuba untuk menyatakan semua perasaan yang terkumpul di dalam jiwa.

Anak lelaki itu, lahir pada 5 Disember di hospital bersalin yang paling biasa di Moscow, menjadi anak sulung bagi penyanyi Topalov dan bekas pemimpin "Eagle and Tails" Regina Todorenko, 28 tahun.

Bagi Topalov, Regina berpisah dengan tunangnya Nikita Tryakin, dan Topalov untuk Regina mengubah seluruh hidupnya, kerana selepas kejatuhan duet Smash !! Dalam hidupnya semuanya tidak seperti yang kita mahu. Tidak rahsia lagi bahawa selepas kemuncak kemasyhuran keduanya dengan Sergey Lazarev, Topalov menyalahgunakan alkohol dan hampir menyerah muzik.

Video itu, yang dipersembahkan oleh Topalov kepada isterinya sebagai penghormatan terhadap kelahiran bayi, menjaringkan banyak pandangan di web.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan