Vitalina Tsymbalyuk-Romanovskaya menjadi hamil oleh Prokhor Shalyapin

Pianis berusia 40 tahun dan bekas isteri Armen Dzhigarkhanyan Vitalina Tsymbalyuk-Romanovskaya menjadi hamil oleh penyanyi Prokhor Shalyapin. Ini dilaporkan oleh stylist peribadi Vitalina Irina Krivko. Diasumsikan bahawa Vitalina berada dalam kehamilan awal.

Untuk bertemu dengan Shalyapin Tsymbalyuk-Romanovskaya bermula tahun lepas. Dan pada mulanya, pasangan itu tidak mengiklankan hubungan mereka, memetik hakikat bahawa mereka hanya kawan. Tetapi pada musim gugur, Vitalina menyedari bahawa dia dihubungkan dengan Shalyapin dengan sesuatu yang lebih daripada sekadar persahabatan.

Walaupun pasangan itu tidak tergesa-gesa ke mezbah, kedua-duanya telah berulang kali menyatakan mengenai keinginan anda untuk mempunyai anak bersama. Nampaknya hasrat itu menjadi kenyataan.

Menurut Irina Krivko, Vitalina mula menghindari terbang di kapal terbang dalam setiap cara yang mungkin, kerana ia mungkin berbahaya bagi bayi pada awal masa. Rakan-rakan menasihati Vitalin buat sementara waktu untuk menyimpan berita mengenai kehamilan yang rahsia, dan oleh itu pasangan sekarang tidak mengesahkan, bagaimanapun, dan tidak menyangkal maklumat mengenai penambahan yang pasti.

Vitalina yang berusia 40 tahun dan kekasihnya Prokhor Shalyapin berusia 35 tahun kembali pada Disember tahun lepas menjalani pemeriksaan kesihatan di salah satu klinik pembiakan metropolitan. Pakar sakit puan menyimpulkan bahawa Vitalina tidak mempunyai masalah dengan kesihatan wanita, dia boleh menjadi seorang ibu, tetapi anda perlu tergesa-gesa, kerana umur sudah dirasakan sendiri. Prosedur persenyawaan in vitro tidak diingini untuk Tsymbalyuk-Romanovskaya, kerana dia mempunyai risiko onkologi (neneknya meninggal akibat kanser, sekarang ibunya sakit kanser).

Chaliapin juga menjalani peperiksaan, analisisnya dianggap baik.

Terdahulu, Prokhor menyatakan itu paling takut dengan risiko usia. Sekiranya kanak-kanak itu tidak normal kerana usia ibu bapa, dia akan mendesak pengguguran. Pemeriksaan pranatal dijalankan dalam tempoh 11-13 minggu kehamilan, dan, nampaknya, sehingga ke tahap ini pasangan itu tidak berniat untuk memberi komen mengenai fakta kehamilan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan