Di Britain, seorang remaja mati kelaparan di rumah penuh makanan

Di Britain, ibu dan nenek seorang remaja yang mati akibat kebuluran dihukum penjara.

Jordan Burling, 17, mati akibat keletihan. Tubuhnya dijumpai di apartmen. Lelaki muda itu berpakaian lampin yang kotor, dan beratnya hanya 36 kilogram.

Doktor membuat pemeriksaan bedah siasat dan mendapati anak lelaki itu meninggal akibat radang paru-paru akut, yang dikembangkan dengan latar belakang keletihan ekstrem.

Di samping itu, kanak-kanak bergerak sedikit, kebanyakan masa dia berbaring. Di samping itu, budak itu disimpan dalam keadaan yang tidak bersih, sebab itu dia didiagnosis dengan beberapa penyakit berjangkit.

Polis terkejut - remaja itu kelaparan ketika pangsapuri tersebut tiga peti sejuk sekaligus, sehingga kegagalan tersumbat oleh makanan.

Pencarian apartmen secara amnya membuat pengawal gemetar - di dalam almari mereka mendapati mayat bayi, saudara lelaki Jordan, yang juga meninggal dunia akibat kelaparan.

Ibu berusia 45 tahun itu dijatuhi hukuman empat tahun penjara, dan nenek anak-anak yang mati, seorang perempuan berusia 70 tahun yang juga tinggal bersama mereka, dijatuhi hukuman penjara tiga tahun.

Anak perempuan sulung seorang wanita yang kelaparan dua kanak-kanak juga dihukum - dia diberikan 18 bulan penjara hanya kerana tahu tentang apa yang sedang berlaku dan tidak memberitahu polis, dengan itu membolehkan ibu dan nenek untuk membunuh saudara-saudaranya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan