Penghantaran di udara: penyampai stesen radio melahirkan di studio dengan sokongan pendengar

Cassidy Proctor - Penyiar radio stesen Amerika The Arch (St. Louis) telah menjadi terkenal di seluruh dunia, setelah memutuskan untuk menyiarkan melahirkan anak anda sendiri di stesen radio. Doktor membawanya ke bahagian sesia di studio semasa pertunjukan pagi setiap hari.

Gadis itu tidak merancang seperti "akhir" kehamilannya. Hanya Kontraksi bermula beberapa minggu sebelum ini Pada masa ini, Cassidy hanya berada di studio dan mengetuai program pagi.

Semua pengalaman, sensasi dan kecemasan semasa kehamilan telah dibincangkan dengan pendengar radionya, begitu ramai melihat dalam kelahiran awam itu suatu kesinambungan logik kisahnya.

Jadi, baru-baru ini dia mengumumkan satu suara mengenai pilihan nama untuk anak lelaki masa depan, dan pendengar stesen radio mengundi nama Jason.

Bilik operasi dilancarkan tepat di studio, persembahan itu tidak berhenti sebentar, semasa operasi, Proctor sedar, dia diberikan anestesia epidural. Setelah semuanya selesai, moderator mengucapkan terima kasih kepada pendengarnya kerana "berada di sebelahnya pada saat yang penting."

Harus diingat bahawa gadis itu bagaimanapun bersetuju untuk mengambil sedikit percutian untuk memberi Jason yang baru lahir dengan penjagaan yang tepat, serta berehat.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan