Dalam gambar ultrasound bayi yang belum lahir dianggap Tuan Sith

Di Internet, mereka secara aktif membincangkan tangkapan imbasan ultrasound di mana pengguna melihat imej Sith Lord Darth Sidious, watak dalam filem saga Star Wars.

Gambar itu menerbitkan laman berita Reddit, dan dengan segera penerbitan itu menyebabkan reaksi yang kuat. Gambar seorang bayi yang belum dilahirkan telah menjadi sangat popular. Pengguna rangkaian sosial dari seluruh dunia kini bersaing dalam aksi, datang dengan jenaka dan memanggil pewaris bayi masa depan kepada tuan Sith.

Dengan semua akaun, seorang kanak-kanak dengan persamaan seperti Darth Sidious menanti masa depan yang hebat.

Ramai peminat Star Wars berhasrat mengikuti karier hidup dan masa depannya, mempercayai bahawa anak itu hanya wajib mengulangi laluan kerjaya cemerlang orang itu. Tuan angkatan gelap, Shiv Palpatine, berjaya menjadi senator dari Republik Galactic, dan oleh itu hampir segera canselor, dan pada akhir, dia mengisytiharkan dirinya Maharaja Galaxy.

Perlu diperhatikan bahawa persamaan pertama bayi dalam rahim ibu kepada tuan Sith ditemui oleh bapa saudara masa depannya sendiri, dia menjadi yang pertama untuk menghantar gambar di Internet, meminta pengguna jika dia hanya melihat kesamaan ini. Ternyata bukan sahaja dia.

Cerita serupa berlaku dua tahun yang lalu. Kemudian pengguna Internet dalam imej ultrasound seorang wanita hamil memeriksa imej penyihir gelap Volan de Mort dari kisah penyihir muda Harry Potter.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan