Dalam irama kelahiran: tarian wanita yang meragukan dan suaminya di hospital bersalin menakluki pengguna Internet

American Alicia (nama belakang tidak dilaporkan) dari negeri Florida memenangi pengguna Internet dengannya cara yang luar biasa untuk melahirkan. Anak sulungnya, Tatum, datang ke dunia bukan tanpa bantuan tingkah laku wanita asalnya di klinik, di mana dia ditimpa sakit sakit.

Sementara selebihnya menimbulkan kebohongan dan mengerang, berusaha untuk terus bertahan, Alicia dan suaminya memutuskan untuk melegakan kesakitan leluhur mereka dengan tarian yang menyala. Mereka pergi ke koridor hospital bersalin dan mula menari - secara tidak profesional, tetapi dari hati.

Tarian itu menjadi sangat positif dan menular sehingga kakitangan perubatan bertugas menyertai wanita melahirkan dan pasangannya.

Setelah menari dari hati, Alicia pergi ke ruang suku, di mana anak perempuannya muncul beberapa lama kemudian.

Video itu difilemkan oleh pekerja perubatan apabila mereka melihat pertunjukan tarian improvisasi di koridor klinik itu. Mereka memberikannya kepada Alicia sebagai cenderahati, dan wanita itu memutuskan untuk meletakkan video itu di Web. Beliau menjaringkan jumlah pandangan yang luar biasa dan komen yang bersemangat.

Alicia menyatakan bahawa dia dan suaminya umumnya sangat ceria dan positif orang yang suka menari, ketawa, dan bersenang-senang, dan menyanyi. Dan kerana suaminya sepenuhnya menyokong idea melahirkannya dalam tarian, doktor tidak membantah sama ada, kerana kehamilan wanita itu tidak teratur.

Sekarang Alicia mengatakan bahawa ia adalah terima kasih kepada muzik dan menari yang dia ada dari proses melahirkan hanya kenangan yang menyenangkan, dan untuk bayi kedua, mereka pasti akan pergi dengan muzik dan nombor tarian yang baru.

By the way, doktor klinik di Florida, tempat kelahiran melahirkan, meminta Alicia untuk kelahiran kedua datang ke sini, kerana ia adalah kesenangan untuk menangani wanita-wanita seperti ini.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan