Tidak akan melihat ibu bapa: di China, bayi dilahirkan 4 tahun selepas kematian ibu bapanya

Bayi yang luar biasa dilahirkan di China. Ibu bapanya pada masa kelahirannya sudah empat tahun meninggal dunia.

Ini memberitahu edisi Cina The Beijing News.

Budak lelaki itu dilahirkan pada bulan Disember, tetapi orang-orang Cina khayal memutuskan untuk mendedahkan butir-butir cerita itu sekarang.

Pasangan suami isteri membekalkan beberapa embrio semasa hidupnya, merancang menjalani prosedur IVF dalam masa terdekat. Tetapi rancangan untuk menjadi kenyataan tidak ditakdirkan, dan suami dan isteri mati akibat kemalangan kereta.

Oleh kerana mereka tidak mempunyai anak, ibu bapa mereka sendiri pergi ke mahkamah untuk mendapatkan hak untuk menggunakan embrio beku.

Para pegawai Themis untuk masa yang lama tidak dapat membuat keputusan, kerana untuk China, amalan sedemikian adalah peristiwa luar biasa.. Dengan tuntutan tersebut di mahkamah Kerajaan Tengah sebelum tidak ada yang difailkan.

Tetapi mahkamah masih membenarkan saudara-mara untuk mengambil embrio dari hospital di Nanjing dan mengangkut mereka ke Laos, sejak ibu suruh tidak dilarang oleh undang-undang di sana, tidak seperti kebanyakan wilayah China.

Kerana kecenderungan ke arah surrogacy, syarikat penerbangan China enggan mengangkut kargo berharga melalui udara, dan pekerja kereta api enggan memberi ruang untuk tangki dengan nitrogen cecair dan embrio dalam kereta api berkelajuan tinggi.

Saudara-mara suami isteri yang sudah berkahwin telah terpaksa mengangkut biomaterial secara bebas ke Laos dengan kereta.

Ia berada di embrio Laos ibu tumpang yang dipindahkanDia menerima visa pelancong dan pergi ke China untuk mempunyai bayi.

Bayi itu dipanggil Tientian. Menurut undang-undang China, dia ada tiada ibu atau ayah.

Untuk mencegah kanak-kanak itu dibawa ke tempat perlindungan, datuk nenek di kedua belah pihak perlu melakukan ujian DNA dan membuktikan hubungan mereka dengan seorang lelaki kecil, yang, malangnya, tidak ditakdirkan untuk melihat ibu bapanya sendiri.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan