Bagi kepentingan kanak-kanak: Angelina Jolie boleh kehilangan hak penjagaan bayi

Mahkamah Bandar Los Angeles mengancam Angelina Jolie dengan fakta itu kehilangan hak penjagaan kanak-kanak.

Prosiding perceraian dengan Brad Pitt telah berlangsung selama lebih dari satu setengah tahun, dan sepanjang masa ini, "Mr dan Mrs Smith" yang ghairah dan temperamen tidak mencapai pendapat umum tentang masalah komunikasi dengan anak-anak.

Sehingga hari ini, Pitt berada dalam kedudukan yang rugi, kerana sejak Jolie memfailkan perceraian, dia hanya mempunyai kadang-kadang anda dapat melihat kanak-kanak. Angelina membentangkan bukti kepada mahkamah bahawa dia menganggap Brad berbahaya.

Sekarang para menteri Themis memutuskan untuk membatalkan keputusan asalnya dan membenarkan Brad melihat anak-anak pada bila-bila masa. Bekas bekas isteri untuknya sekarang tidak diperlukan.

Seperti keputusan Jolie yang marah. Tetapi semangatnya agak disejukkan oleh para hakim, yang menjelaskan bahawa apa-apa cubaan oleh pelakon untuk menghalang anak daripada berkomunikasi dengan bapanya akan dianggap sebagai mengabaikan tuntutan mahkamah.

Dalam hukuman, Jolie akan dilucutkan hak untuk melindungi anak-anak pada umumnya. Dan kemudian satu-satunya penjaga akan Pitt.

Pitt kini berada di London. Jolie juga tinggal di sana dengan anak-anak, sementara penembakan berterusan "Maleficent" berterusan.

Pitt bertemu dengan kanak-kanak setiap hari dan menghabiskan sekurang-kurangnya empat jam dengan mereka.

Anak-anak itu sendiri telah menghargai keputusan mahkamah, mereka menyatakan bahawa mereka gembira dengan masyarakat ayah mereka dan setelah kembali ke Amerika Syarikat mereka berniat untuk tinggal bersamanya selama sepuluh hari.

Jolie dan pitt tidak boleh bercerai, mereka mencari pencinta baru untuk diri mereka sendiri, tetapi mereka skandal seluruh dunia. Pitt sendiri membuat kenyataan bahawa dia bercadang untuk menyelamatkan perkahwinan dengan Angelina.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan