Di India, seorang wanita yang disebabkan oleh penyakit yang jarang berlaku tidak boleh melakukan seks, melahirkan anak

Penduduk negeri India Maharashtra Revati Bordavekar tidak pernah mengalami seks kerana penyakit jarang berlaku. Tetapi ini tidak menghalangnya daripada menjadi seorang ibu, anak perempuannya, Eve dilahirkan.

Fakta bahawa dia mempunyai vaginismus (kontraksi spastik otot vagina), dia belajar pada 22, ketika dia cuba menggunakan tampon higienis. Tetapi kemudian dia tidak pergi ke doktor, tidak memahami sepenuhnya masalah yang dipenuhi dengan masa depan.

Enam tahun yang lalu, gadis itu bertemu di Internet dengan seorang pemuda yang menarik, setahun kemudian pasangan itu berkahwin secara rasmi, dan selepas majlis perkahwinan itu, pengantin baru mengakui suaminya bahawa dia mempunyai masalah yang bersifat intim.

Selama beberapa tahun, pasangan itu cuba menangani masalah itu, mencuba banyak cara, tetapi tidak ada yang membantu. Dan kemudian mereka memutuskan untuk berunding dengan doktor yang menasihati ... mempunyai bayi. Saya terpaksa mengambil prosedur IVF.

Hamil Bordavekar mencadangkan seksyen cesarean, tetapi dia enggan. Dan, seperti yang ternyata, dilakukan dengan bertindak dengan betul. Proses generik telah melemahkan gejala vaginismus, dan doktor mengatakan bahawa sekarang seorang wanita dapat bercinta dengan suaminya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan