Di India, mendapati kanak-kanak dengan "sindrom werewolf"

Seorang anak yang unik ditemui di India. Seorang budak laki-laki berusia 13 tahun, Lalit menderita penyakit hipertrikosis yang jarang berlaku, yang dikenali sebagai sindrom werewolf. Wajah anak itu ditutup dengan rambut, dan kerana Lalit ini tidak ingat apa yang dia benar-benar kelihatan. Kisah seorang budak serigala memberitahu pemberita hari ini The Daily Mail.

Seorang lelaki dilahirkan di Ratlam di negeri Madhya Pradesh, India. Bayi itu kelihatan melahirkan lebih pelik, dan ibunya mengakui bahawa dia takut.

Beberapa kali ibu bapa menjemput anak ahli pediatrik ke rumah untuk memotong rambut wajahnya, ini, malangnya, adalah semua yang boleh dilakukan tiada ubat untuk hypertrichosis.

Untuk masa yang lama ibu bapa tidak dapat menerimanya dan membawa kanak-kanak itu ke pakar yang berbeza, mereka juga berpaling kepada dukun dan penyembuh, tetapi semuanya sia-sia.

Kemudian mereka hanya berehat dan mengadopsi anak itu ketika dia dilahirkan.

Lalit hari ini hidup agak normal dan kaya dengan seorang remaja - pergi ke sekolah am, belajar "baik" dan "cemerlang". Dia terbiasa dengan dirinya sendiri, menyayangi dan menerima dirinya dengan cara dia dilahirkan. Budak itu mengatakan bahawa dia agak selesa.

Mungkin, sikap positif dalaman ini yang dihantar kepada orang lain, dan oleh itu, mereka yang ingin melemparkan batu pada anak atau menghina biasanya tidak - Lalit mempunyai banyak kawan dan teman wanita.

Anak lelaki itu memutuskan untuk menggunakan penampilannya yang luar biasa pada masa depan untuk kepentingan masyarakat - dia bercadang untuk menjadi seorang anggota polis, untuk membuat kesan yang dahsyat pada bandit dan hooligan.

Anak lelaki itu telah mendaftarkan sokongan pengarah jabatan polis negeri, yang berjanji untuk menghantar Lalit ke akademi setelah tamat pengajian yang berjaya.

Hypertrichosis adalah penyakit yang menunjukkan dirinya dalam pertumbuhan rambut yang berlebihan di mana ia tidak boleh tumbuh, lebih kerap di muka dan tangan. Bentuk kongenital penyakit, yang didiagnosis di Lalita, tidak dapat disembuhkan dan diperbaiki. Ini adalah penyakit yang sangat jarang berlaku.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan