Pejabat Ural memberitahu remaja bahawa "tiada siapa yang minta untuk melahirkan mereka"

Di rantau Sverdlovsk, pengarah jabatan dasar belia di acara dengan penyertaan remaja tidak disangka-sangka memberitahu mereka bahawa negara tidak mempunyai apa-apa, dan pada umumnya "tiada siapa yang meminta bayi mereka melahirkan". Kenyataan ini mengejutkan semua orang, dan pada mulanya penduduk Ural memberontak, dan selepas mereka - seluruh negara.

Skandal itu melampaui rantau ini, dan rasmi itu sendiri menjadi meme Internet.

Olga Glatsky selepas pertemuan aneh dengan anak-anak menjadi objek perhatian wartawan dari seluruh negara - mereka membangkitkan kenyataan pendapatannya, mendapati data harta tanah, menemukan beberapa tapak tanah sekaligus, sebuah apartmen agak besar 116 meter persegi dan dua pangsapuri kecil, sebuah garaj, dua kereta, salah satu daripadanya adalah golongan elit.

Olga Glatsky sendiri datang ke perkhidmatan awam dari sukan besar, dia adalah juara Olimpik 2004 dalam latihan kumpulan dalam gimnastik berirama. Tugas-tugas ketua jabatan untuk urusan belia di rantau ini telah dilakukan selama dua tahun.

Gabenor rantau Sverdlovsk adalah orang pertama yang memanggil seorang pegawai "tidak betul", maka Olga Glatsky sangat tertarik dengan Majlis Persekutuan, di Duma Negeri, yang timbalannya ingat seorang pegawai yang berhutang atas kejayaannya dalam olahraga tidak terlalu banyak kepada ibu bapanya tentang dukungan pemerintah, kerana dia menghadiri seksyen negeri dan belajar di sekolah rizab Olimpik dengan perbelanjaan belanjawan negeri.

Menurut beberapa laporan, seorang wanita sedang merancang untuk membakar.

Dengan pegawai-pegawai tersebut, pada pendapat para pengguna Internet, orang-orang pada umumnya tidak akan melahirkan lagi.

Pegawai serantau yang sama yang sama mengatakan bahawa dia telah difitnah dan menarik frasanya daripada konteks.

Pegawai rangkaian dipanggil "tidak memberi permintaan", banyak meme yang dikhaskan untuknya hari ini.

Tiba-tiba, pemimpin puak Leningrad, Sergei Shnurov, yang mendedikasikan puisi ke kerani, datang untuk membela anak-anak dan ibu bapa:

Negeri tidak boleh memberi kita berhenti sepenuhnya.

Kami adalah biomas, lendir manusia.

Kami semua, saya, anda, anak saya dan anak perempuan anda,

Kami tidak benar-benar dilahirkan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan