Ringkasan unik seorang budak lelaki berusia lima tahun yang menakluk orang dewasa di seluruh dunia

Resume Cina lima tahun yang unik semakin popular di Web. Mengenai beliau memberitahu tabloid The Daily Mail. Adalah diandaikan bahawa ibu bapa kanak-kanak membuat dokumen itu, tetapi ini tidak mengurangkan kesannya yang menakjubkan.

Jumlah dokumen dalam 15 muka surat memberitahu itu budak lelaki itu adalah orang yang mengagumkan yang mempunyai watak yang sukar dan pengalaman hidup yang sangat kaya. Seorang warganegara China berusia lima tahun, menurut ringkasan itu, mengetahui 100 puisi Cina dengan hati, dia membaca kira-kira setengah ribu buku dalam bahasa Inggeris setahun, tidak pernah menyerang ahli pediatrik jika ada keperluan untuk melawat ahli-ahli itu. Antara lain, kanak-kanak suka menyiapkan eksperimen makmal di rumah, melakukan banyak perjalanan, mengambil bahagian dalam pertandingan sukan dan terlibat dengan adik berumur dua tahun.

Ringkasan dibuat, kemungkinan besar, untuk menyertai pertandingan ketika merekrut pelajar ke sekolah antarabangsa. Ibu bapa yang dilampirkan pada resume harian "pelan hidup" kanak-kanak, di mana semua kelasnya ditulis secara harfiah oleh jam:

  • lima kali seminggu budak lelaki memainkan piano;
  • menghadiri kursus pemikiran logik tiga kali;
  • tiga kali pergi ke gym;
  • dia mengambil pelajaran kaligrafi tiga kali seminggu dan mengkaji hieroglif;
  • melakukan matematik dua kali seminggu;
  • Enam hari seminggu, kanak-kanak itu menghadiri bahagian sukan (tenis, bola sepak, hoki, tinju, seni mempertahankan diri, berenang, gimnastik).

Seorang Cina berusia lima tahun "bekerja" tanpa hujung minggu dan cuti.

Juga dalam ringkasan menunjukkan bahawa kanak-kanak mempunyai ibu bapa yang kaya - ibu dan ayah adalah pengurus atas syarikat global yang besar.

Ramai pengguna menyatakan bahawa resume itu sangat lucu. Dan kebanyakan orang dewasa tidak akan dapat "menjadi begitu baik, walaupun mereka mempunyai beberapa nyawa." Tetapi ramai orang Cina berusia lima tahun yang ikhlas menyesal, kerana aktiviti intelektual dan fizikal yang tidak berperikemanusiaan itu tidak mungkin menjadikan bayi itu bahagia.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan