Kanak-kanak Ukraine ditawarkan untuk bermain Hitler lembut

Anak-anak Ukraine telah ditawarkan mainan baru - ini dirajut lembut Adolf Hitler.

Ia bernilai 40 Hryvnia, yang dalam terjemahan ke mata wang Rusia adalah 100 Rubles. Buat pertama kali, Canselor Reich muncul dalam bentuk yang luar biasa di papan buletin dalam talian yang popular di Ukraine. Fuhrer popular, termasuk kerana penampilannya pada mulanya menyebabkan kebencian.

Penduduk di rantau Lviv walaupun merancang petisyen kepada pihak berkuasa dan polis tempatan menuntut untuk berurusan dengan penjual mainan yang luar biasa, tetapi pegawai dan polis memutuskan untuk menahan diri dari campur tangan.

Ibu bapa menyeru boikot kedai yang diiklankan, tetapi berjaya mencapai hasil yang bertentangan - Fuhhrer lembut rajutan menjadi megapopular. Sekarang jualan mainan dengan imej Reichskanzler memukul semua rekod.

Terdahulu di dunia, percubaan telah dibuat untuk membuat mainan sedemikian, tetapi kesemua mereka mengalami kegagalan - tidak satu negara suka Adolph.

Ahli sejarah dan ahli psikologi pula menggesa orang dewasa untuk mendalami deria mereka dan berhenti memanipulasi jiwa kanak-kanak - imej Hitler, dengan perintah yang berjuta-juta orang, termasuk penduduk Ukraine, terbunuh - bukan kawan teddy terbaik untuk anak yang semakin meningkat.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan