Orang yang menakjubkan: TOP guru-guru yang paling luar biasa di dunia

Pada Hari Guru, kanak-kanak dan ibu bapa mengucapkan tahniah kepada mentor mereka. Pendidik, seperti yang ditunjukkan oleh amalan dunia, berbeza. Dalam koleksi ini - sahaja guru yang paling hebatpelajar yang terkesan dan lemah dari seluruh dunia dengan pendekatan mereka untuk mengajar.

Setiap daripada mereka sangat disukai oleh para pelajarnya, kerana guru-guru ini bersedia melakukan apa saja untuk kepentingan anak-anak dan menanamkan mereka menghormati pengetahuan. Murid menghargai usaha dan telah memuliakan mentor mereka, meletakkan gambar mereka dan memberitahu bagaimana pelajaran yang paling luar biasa di dunia.

Guru kesusasteraan dunia dari UK sangat bersimpati dengan pelajar-pelajar kolejnya ketika mereka memutuskan untuk membuat ujian pada awal pagi. Dia juga menyokong mereka dan datang untuk membantah kelas pada jam 7 pagi untuk ujian dalam piyama.

Jadual itu tidak berubah, tetapi suasana pelajarnya telah bertambah baik.

Seorang guru biologi dari Michigan mencipta suasana yang menakjubkan di dalam bilik darjah setiap hari, yang digambarkan kapur yang paling biasa di papan yang paling biasa keindahan haiwan yang menakjubkan. Lukisan sangat susah payah, dan tidak ada lebih daripada satu pengajaran - maka papan dibasuh.

Untuk mewujudkan karya tulis kapurnya, guru itu datang ke kelas satu jam sebelum permulaan kelas.

Guru fizik dari Perancis setiap hari datang ke kelas di papan selaju, walaupun umur yang dihormati.

Tidak diketahui bagaimana ini mempengaruhi cita-cita pelajar terhadap undang-undang tenaga dan pemuliharaan, tetapi di kalangan kanak-kanak guru itu menikmati kuasa yang layak - dia adalah salah satu pemain skaters terbaik di sekolah, yang selalu dibuktikannya pada pertandingan remaja.

Seorang guru matematik dari Oklahoma memutuskan untuk tidak ketinggalan di belakang pelajarnya, dan pada masa yang sama mengajar mereka untuk tidak menggunakan telefon pintar di kelas. Apabila salah seorang pelajar jatuh tertidur ketika mempelajari topik baru, guru membuat selfie dengan dia dan diletakkan di Internet.

Apabila "Sonya" bangun, dia tidak tersinggung sama sekali dan merupakan yang pertama menghantar foto "Suka".

Guru besar di Arizona berfikir panjang bagaimana untuk mengajar kanak-kanak untuk menderma kepada amal. Dan inilah yang keluar daripadanya: dia menganjurkan satu kempen di mana setiap pelajar untuk $ 1 boleh melekat sekeping kepada pengarah.

Saya sangat menyukai idea bahawa sekolah itu berjaya mengumpul dana untuk membeli ubat-ubatan dan mainan mahal untuk Hospis Kanak-kanak Arizona, dan pengarah itu sendiri telah dilekatkan rapat ke dinding dan digantung di negeri tersebut selama beberapa jam.

Guru kimia dari Slovenia memutuskan untuk tidak menghadkan dirinya untuk menceritakan kisah tentang reaksi secara teori dan mula memajukan setiap pelajaran eksperimen berwarna-warni yang mengagumkan dengan reagen. Telah diketahui bahawa pembaikan dalam kelas kimia di gimnasium ini sejak dua tahun yang lalu telah dilakukan lebih dari lima kali. Tetapi pelajar "penguji" adalah pemenang pelbagai Olimpik dan pertandingan intelektual dalam bidang kimia dan fizik.

Seorang guru astronomi dari Texas jarang muncul dalam bentuk yang biasa. Ceramah kepada anak-anak sekolah tentang peranti alam semesta dia membaca kostum darth vader dan jedi. Kehadiran guru di seminar dan ceramah adalah yang tertinggi di institusi pendidikan.

Seorang guru seni Itali berfikir dan mengajar dengan cara yang besar. Fantasi beliau tidak terhad kepada lembaran lanskap, apa yang dia panggil dan wadnya. Bersama-sama dengan pelajar guru kerap membuat ukiran pasir yang besar di halaman belakang kolej.

Terutama bagi pelajaran tersebut, guru itu diberi kebenaran untuk membawa pasir dan tanah liat pada skala bangunan ke sekolah.

Kanak-kanak sekolah Inggeris di London bukan sahaja dapat mendengar kuliah mengenai sejarah, tetapi juga melihat watak-watak, kerana guru mata pelajaran selalu datang ke kelas berpakaian selaras dengan topik kuliah. Dia adalah Caesar, Napoleon, Lenin dan Cheopsdan juga dari semasa ke semasa muncul dalam pakaian ksatria abad pertengahan, para penakluk dan bahkan orang India. Dan tidak lama dahulu, guru memutuskan untuk menambah "representasi" guru pendidikan jasmani, dan bersama-sama mereka memainkan adegan dari masa depan.

Guru matematik dari Sepanyol memutuskan dengan cara yang luar biasa hantar hari pi. Itulah yang keluar daripadanya. Tetapi tema pelajar dipelajari dengan sempurna dari kali pertama.

Jika anda melihat dengan teliti, anda boleh mencari guru-guru itu dan bersebelahan dengan anda. Daripada yang lain membezakannya cinta yang besar untuk kanak-kanak dan subjeknya. Selamat Hari Guru!

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan