Para saintis telah mencipta alat super bagi lelaki, yang akan membantu untuk hamil anak

Para saintis Poland telah mengembangkan alat unik yang akan membantu mengekalkan kesihatan dan keupayaan lelaki untuk menghasilkan semula. Alat itu dipanggil CoolMen. Prinsip operasinya adalah untuk menyejukkan scrotum, yang secara signifikan meningkatkan kualiti sperma dan meningkatkan fecundity seks yang lebih kuat.

Peranti ini agak mudah: peranti sejuk dipasang pada tali pinggang. Memakai CoolMen untuk mencapai keputusan memerlukan sekurang-kurangnya sebulan 12 jam sehari. Peranti ini diperbuat daripada bahan tahan lama dan fleksibel yang membolehkan anda menjadikannya tidak kelihatan di bawah pakaian untuk orang lain dan tidak akan mengganggu orang itu sendiri.

Untuk membuat kualiti sperma baik suhu testis hendaklah beberapa darjah lebih rendah daripada suhu badan. Lelaki itu sendiri memusnahkan kesihatan reproduktif mereka - mereka memakai kain sintetik putih yang sempit, memakai seluar jeans yang ketat, sering pergi ke bilik mandi dan sauna, meletakkan komputer riba di atas lutut semasa bekerja, dan dengan senang hati menghidupkan kerusi yang dipanaskan di dalam kereta pada waktu pagi. Semua ini menyebabkan terlalu panas skrotum.

Alat ini sudah dijual. Ia berharga kira-kira 300 dolar.

Perlu diperhatikan bahawa ia menyambung kepada telefon pintar pemilik, yang membolehkan pemantauan suhu secara real-time. Sekarang beberapa syarikat perubatan besar telah mengambil ujian klinikal berskala besar bagi item baru.

Tidak lama dahulu, pakar dan pakar Pertubuhan Kesihatan Sedunia membuat kenyataan tentang bencana pembiakan yang akan berlaku - lelaki planet ini dengan cepat kehilangan keupayaan reproduktif mereka. Jumlah sperma yang normal dan sihat menurun sebanyak 60% dalam sampel dari negara-negara yang berbeza.

Pakar percaya bahawa tabiat makan yang tidak sihat untuk penggunaan seks yang lebih kuat, merokok, alkohol dan penggunaan dadah, obesiti, serta aktiviti fizikal yang rendah dan kesan faktor alam sekitar memberi kesan buruk kepada spermatogenesis. Peningkatan suhu kelenjar kelamin lelaki dianggap penyebab utama ketidaksuburan pada lelaki. Kadar kemandulan lelaki adalah sekurang-kurangnya 45% dari jumlah sebab mengapa pasangan tidak dapat mengandung anak yang dikehendaki.

Para saintis Poland mengatakan bahawa pembangunan mereka akan membantu bukan sahaja dengan cepat mengatasi ketidaksuburan lelaki, tetapi juga membantu dalam rawatan varikokel.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan