Para saintis telah menamakan tiga syarat penting untuk kanak-kanak untuk membesar sebagai orang yang berjaya.

Para saintis Kanada menjalankan kajian dan menyimpulkan bahawa kejayaan masa depan kanak-kanak sebenarnya, ia tidak berkaitan dengan bagaimana ibu bapa sekolah berprestij akan memilih untuk itu, tutor apa yang akan mereka sewa dan berapa banyak masa dan wang mereka akan melabur dalam meningkatkan dan mendidik anak yang dikasihi.

Jauh lebih penting, menurut para penyelidik, adalah pematuhan beberapa saran mudah, tanpa perkembangan harmonis dan peningkatan kemampuan mental anak-anak hampir mustahil.

Sebagai permulaan, mereka menasihati ibu bapa untuk mengehadkan penggunaan komputer anak mereka dan alat lain dua jam sehari.

Rahsia kedua adalah tidur yang lengkap, ia harus cukup lama - sekurang-kurangnya 9-11 jam sehari.

"Sentuhan akhir" untuk potret orang yang berjaya pada masa depan adalah senaman harian sekurang-kurangnya satu jam.

Pakar-pakar Kanada menganalisis prestasi, kesihatan dan pilihan graduan sekolah dan kolej dan menyimpulkan bahawa 95% daripada ibu bapa tidak mengikuti tiga kaedah mudah dan terkenal ini..

Di antara pemuda dan gadis yang berjaya yang telah mencapai pengiktirafan dan kejayaan dalam arah pilihan mereka di sekolah, analisis terperinci yang sama menunjukkan bahawa lebih daripada 60% ibu dan bapa mereka tidak sadar atau secara sedar mematuhi peraturan asasditerangkan di atas.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan