Di penjara untuk barang-barang: orang Perancis dipenjarakan kerana memberi makan kepada anak-anak hanya gula-gula

Seorang penduduk Perancis telah dipenjarakan hanya kerana memberi makan kek dan gula-gula anaknya dan menyiram Coca-Cola. Penerbitan Le Figaro melaporkan bahawa bapa, yang boleh dipanggil sebagai bapa banyak impian kanak-kanak di dunia, diberikan tiga bulan penjara.

Untuk merosakkan seorang kanak-kanak dengan gula-gula di Perancis, tentu saja, tidak dilarang, tetapi masalahnya adalah bahawa ayah ini memberi makan anak-anak sangat manis. Tidak ada yang lain di apartmen.

Ayah sendiri menderita akibat alkohol, cuba untuk dirawat beberapa kali, melawat kelab untuk alkohol, tetapi semuanya terbukti tidak berjaya. Hidup dengan dia dua anak lelaki berumur 3 dan 4 tahun. Sukar untuk mengatakan di mana ibu anak-anak itu. Adalah diketahui bahawa dia tidak tinggal bersama suaminya selama lebih kurang setahun, tempatnya tidak ditubuhkan.

Di dalam apartmen lelaki itu, tiada apa-apa yang keluar dari kawasan biasa, sama ada katil, atau peti sejuk, atau mainan kanak-kanak. Anak-anak lelaki itu tidur betul-betul di atas lantai, dan mereka makan hanya gula-gula yang dibawa ayah saya dari kedai setiap hari, ketika dia pergi ke rumahnya untuk minum sebotol alkohol.

Keadaan seperti sedemikian dapat bertahan lama, terutamanya jika seseorang menganggap bahawa tradisi Eropah tidak menyentuh gangguan dalam hal ehwal orang lain (jiran-jiran yang tidak peduli melewati masa lalu, tidak ada yang pernah memandangnya sekali). Tetapi beberapa keanehan menarik perhatian kakitangan perkhidmatan sosial.

Secara khusus pada bil dari doktor gigi kanak-kanakyang terpaksa mengeluarkan anak lelaki yang lebih tua, yang baru berusia empat tahun, tujuh gigi akibat kekurangan zat makanan. Gigi hanya runtuh dari banyak gula.

Keadaan gigi yang lebih muda juga menyedihkan.

Kakitangan perkhidmatan sosial telah melawat ibu bapa untuk bertanya mengapa kanak-kanak begitu buruk tentang keadaan gigi mereka, tetapi mereka melihat bahawa anak-anak tidak makan apa-apa selain daripada kek dan soda sekurang-kurangnya setahun.

Kanak-kanak diambil dari keluarga. Sepanjang minggu, para pekerja perlindungan sosial terpaksa mengajar semula anak-anak untuk makan dengan betul - makan sup, sayur-sayuran, bijirin, daging, buah-buahan, minum susu. Kemudian saudara laki-laki lelaki dipindahkan ke keluarga penjaga.

Bapa muncul di hadapan mahkamah. Dia akan menghabiskan masa tiga bulan penjara di Limoges.

Sama ada kanak-kanak akan dikembalikan kepadanya selepas pembebasannya bergantung kepada bolehkah dia berhenti minum dan dia akan mendapat pekerjaan?Untuk membeli di dalam peti sejuk, dapur, katil. Kanak-kanak tidak boleh kembali ke keadaan semasa.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan