Tradisi keluarga yang menyentuh menakluk rangkaian sosial

Keluarga Britain menakluki rangkaian sosial dengan tradisi mereka yang luar biasa - setiap tahun suami, isteri dan anak-anak difoto oleh seluruh keluarga di gerai foto. Masalahnya adalah bahawa akhir-akhir ini gerai-gerai tersebut menjadi semakin sukar dicari - disebabkan oleh hakikat bahawa setiap orang mempunyai telefon pintar dengan kamera, tradisi fotografi jalanan semakin pudar. Tetapi masih di sesetengah tempat gerai semacam itu dipelihara, yang membolehkan British mengekalkan tradisi keluarga.

Pasangan suami isteri difoto selama sembilan belas tahun yang lalu.

Pukulan pertama Jail Paley Philips dan pengantin perempuannya Michelle dibuat di Brighton pada tahun 2000 ketika mereka sangat muda dan belum menikah. Mereka memandang ke dalam gerai foto walaupun tidak mengambil gambar, tetapi untuk menghangatkan - cuaca menjijikkan di luar.

Banyak masa telah berlalu sejak itu, banyak telah berubah: Jyle berkahwin dengan Michel dan menjadi penulis kanak-kanak di Britain. Pasangan itu mempunyai dua anak lelaki. Kini lelaki berusia 11 dan 9 tahun masing-masing. Tetapi tradisi setiap tahun untuk difoto dalam gerai foto kekal tidak berubah.

Gambar menunjukkan seluruh sejarah keluarga ini, pasangan itu sendiri tidak hanya mengingati gambar yang diambil pada tahun mana, tetapi juga apa cuaca pada hari itu, peristiwa apa yang berlaku dalam hidup mereka.

Apabila anak kedua dilahirkan, pasangan menjadi masalah secara fizikal untuk memerah ke bilik sempit, direka untuk satu orang (mereka kebanyakan mengambil gambar dokumen). Tetapi keluarga tidak meninggalkan tradisi. Menurut Giles dan Michel, mereka berharap tradisi itu akan berterusan - sesudah beberapa waktu kedua isteri-isteri anak-anak dan cucu-cucu akan muncul di gerai "dalam kekerasan, tetapi tidak tersinggung."

Tahun ini, keluarga menghadapi masalah kekurangan gerai - mereka mengeluarkan gerai foto di bandar mereka. Saya terpaksa pergi ke bandar berdekatan untuk mengambil gambar. Kini rakyat Britain mula menulis pasangan, di mana bandar-bandar dan bandar-bandar masih terdapat gerai-gerai untuk foto segerauntuk memudahkan mereka mencari tempat untuk tembakan berikut. Tetapi ketua keluarga serius memikirkan bagaimana untuk membina gerai semacam itu di halamannya.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan