Svyaznoy: penduduk tiga tahun Rostov melihat dunia lain

Penduduk Rostov-on-Don menceritakan kisah mistik dan misteri.

Butirannya muncul di khalayak umum "Mendengar Rostov-on-Don." Ibu seorang bayi berusia tiga tahun berkata bahawa tingkap pangsapuri mereka menghadap ke tanah perkuburan. Baru-baru ini budak itu mula memberitahu bahawa dia sering melihat orang kulit putihyang berjalan melalui tanah perkuburan. Kadang-kadang mereka sangat banyak.

Tidak lama lagi ibu bapa memahami apa yang dikatakan anak lelaki itu. Apabila tekaan itu datang, ibu dan ayah berpaling kepada ahli psikologi kanak-kanak. Bersama-sama mereka mula mengetahui butirannya.

Kanak-kanak memberitahu itu hari "orang" putih sukar dilihat, tetapi dalam kegelapan mereka sangat dibezakan, walaupun orang dewasa yang berjalan di dekatnya tidak melihatnya sama sekali.

Ahli psikologi berjaya mengetahui bahawa kanak-kanak itu tidak menonton filem seram, tidak membaca buku tentang kematian dan hantu dengan ibunya, dia tidak mempunyai mainan sedemikian, dia tidak bermain di komputer. Dia tidak dapat mencipta imej. Pakar cenderung untuk mempercayai bahawa anak itu menyifatkan gambar itu benar-benar dilihat.

Budak itu memberitahu ibunya bahawa dia pasti perlu melawat "orang kulit putih" ini, kerana mereka sendiri tidak boleh datang kepadanya, tetapi mereka sangat bosan dan menunggu mereka untuk melawat.

Psikiatri di klinik kanak-kanak tempatan membuat kesimpulan bahawa kanak-kanak itu sihat. Dia tidak mempunyai halusinasi dan khayalan.

Penyelidik yang tidak dikenali di Web telah menjadi berminat dengan kanak-kanak yang fenomenal ini. Mereka pasti itu kadang-kadang kanak-kanak dilahirkan yang boleh menjadi "panduan" antara dua dunia - kita dan dunia orang mati.

Sekarang orang dewasa tertanya-tanya apakah hadiah ini akan hilang dalam anak Rostov ketika mereka membesar.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan