Tradisi keluarga diraja memerlukan Kate Middleton untuk mempunyai anak keempat

Orang awam British secara terang-terangan mula memberi petunjuk kepada Duchess of Cambridge Kate Middleton itu "sudah tiba masanya kanak-kanak keempat berfikir".

Orang Inggeris biasa secara besar-besaran pergi ke bookmakers dan mulai bertaruh pada acara ini. Oleh itu, pekali kebarangkalian bahawa Kate akan melahirkan anak keempat pada tahun 2019, menurut para bookmakers, hari ini ialah 2: 1.

Faktanya ialah tradisi diraja diletakkan oleh Kebawah Duli Yang Maha Mulia Elizabeth, yang menanggung empat - Edward, Charles, Andrew dan Anna.

Seorang lagi waris dari Kate diperlukan sebahagiannya kerana sebab ini. Selain itu, bukan sahaja British biasa, tetapi juga saudara terdekat.

Ini telah diumumkan oleh Paul Burrell, bekas pelayan wanita Lady Dee, yang masih dekat dengan keluarga diraja hari ini.

Apa yang Kate Middleton sendiri berfikir mengenai prospek menjadi ibu lagi tidak dilaporkan. Pada bulan April tahun ini, dia melahirkan anak ketiga, dan belum pulih sepenuhnya daripada melahirkan anak.

Walaupun tabloid mengesyaki bahawa Kate sudah hamil dengan anak keempat.

Kate Middleton dan Prince William telah berkahwin pada tahun 2011. Dua tahun kemudian, bayi George, yang dianggap sebagai salah satu daripada Briton yang paling bergaya mengikut pendapat pendapat umum, dilahirkan.

Pada musim bunga tahun 2015, Puteri Charlotte dilahirkan, dan musim bunga ini - Putera Louis.

Suami Kate, Putera William, berkali-kali memberitahu pemberita bahawa dia ingin menjadi bapa kepada lima orang anak, tetapi Kate sendiri "tersentak" hanya kira-kira empat orang.

Bookmakers gembira - tabloid itu mengembung gembar-gembur di sekitar kehidupan peribadi ahli keluarga diraja, dan pihak British tidak meluangkan wang untuk membuat pertaruhan mereka dalam perubahan yang mungkin berlaku dalam keluarga diraja.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan