Mereka melahirkan secara rahsia, seperti mereka berkahwin: Topalov mengambil Regina Todorenko dari hospital bersalin

Pada 5 Disember, penyampai TV Regina Todorenko menjadi seorang ibu: seorang lelaki dilahirkanyang menjadi anak sulung bagi bintang "Eagle and Tails". Untuk penyanyi separuh kedua Vlad Topalov, budak itu juga menjadi anak pertama. Ayah baru hadir ketika lahir.

Kelahiran berlaku di klinik Moscow, di hospital bersalin metropolitan yang paling biasa. Tiada klinik mahal di rantau Moscow atau di luar negara Regina memutuskan untuk tidak memilih.

Sehari sebelumnya, pada 8 Disember, wartawan menunggu hampir sepanjang hari untuk ibu bapa yang bahagia di hospital bersalin, tetapi Topalov memutuskan untuk memberikan isterinya sebuah pernyataan rahsia, Rahsia yang sama seperti perkahwinan. Dia mengambil Regina dari hospital bersalin dengan bayi supaya wartawan tidak mempunyai peluang untuk melihat ibu dan bayi. Tiada bunga, tiada bola, tiada tetamu.

Baik Todorenko maupun Topalov tidak mengulas, jangan menulis jawatan gembira untuk pelanggan dan peminat mereka.

Untuk tingkah laku ini, pasangan di Internet telah dipanggil "Mr and Mrs Sneak".

Dan sememangnya, Topalov dan Todorenko belum membuat keputusan untuk menerbitkan gambar kanak-kanak atau apa-apa maklumat tentangnya, kedua-dua ibu bapa baru menulis jawatan di rangkaian sosial semata-mata pada topik abstrak. Ia hanya diketahui bahawa seorang lelaki dilahirkan, beliau berat lahir ialah 3690 gram, dan ketinggian - 59 sentimeter.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan