Pengurus utama "Gazprom" telah menjauhkan bayi tujuh bulan

Skandal keras berlaku di Yekaterinburg. Di sana, pengurus tertinggi syarikat tempatan "Gazprom" di pintu masuk menjerit kata-kata lucah pada anak lelaki yang baru berusia 7 bulan.

Dalam bentuk yang kasar, lelaki tersebut menyatakan rasa tidak senangnya bahawa anak itu menangis.

Gadis itu menangis kerana alasan yang baik - giginya dipotong, dia tidur dengan teruk pada malam sebelum itu, dan oleh itu tidak menentu walaupun berjalan-jalan.

Pada hari ini dengan bayi berjalan pengasuh. Apabila seorang wanita dengan seorang anak nakal menunggu sebuah lif di rumah elit, seorang lelaki seluar pendek keluar dari apartmennya (jam 2 petang) dan mula berteriak bahawa kanak-kanak menghalangnya daripada berehat. Lelaki itu dengan murah hati telah mengumpul pancaran itu bahasa Rusia yang terpilih.

Daripada lelaki itu berbau asap. Dari jeritan yang mengerikan bayi itu untuk sementara waktu adalah senyap, tetapi kemudian membuat bunyi nyata.

Di rumah, jururawat memberitahu ibu bapa gadis berkenaan kejadian itu.

Ayah bayi itu mengaturkan setiap apartmen dan mendapati siapa yang telah berbuat begitu jelek dengan anak itu. Ayah pergi kepadanya untuk penjelasan, tetapi dialog itu tidak berjaya. Lelaki itu dalam bentuk kasar menjerit kepadanya, mengancamnya menanam, menyaman atau mengatur pembunuhan.

Semuanya berakhir dengan pergaduhan yang bertubi-tubi, selepas itu kepala Gazprom memanggil polis dan mengatakan bahawa dia adalah mangsa. Ibu bapa kanak-kanak juga perlu menulis kenyataan kepada agensi penguatkuasa undang-undang. Ketua pemeriksaan keluarga mendapati tanda-tanda pemukulan.

Pada mulanya, polis menolak untuk memulakan kes, tetapi ibu bapa yang mendesak kanak-kanak merayu kepada pejabat pendakwa.

Tiba-tiba, ketua pejabat cawangan sebuah syarikat besar menulis pernyataannya sendiri dan meminta untuk menuntut ayahnya untuk menyerang. Kali ini pengawal memfailkan tuntutan mahkamah dan mengakui dia sebagai mangsa.

Sekarang percubaan telah bermula, lelaki itu berjanji "akan memelihara pesalah untuk masa yang lama". Perkhidmatan akhbar Gazprom berkata bahawa syarikat itu tidak bertanggungjawab terhadap tingkah laku pekerja individu anda.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan