Tina Kandelaki, dalam masa 42 tahun, menjadi bijak untuk mempunyai anak ketiga

Tina Kandelaki yang berusia 42 tahun, penerbit umum saluran sukan "Match TV", jujur ​​mengakui itu benar-benar mahu menjadi ibu lagi. Prospek bersalin selepas 40 tahun tidak mengecewakannya sekurang-kurangnya. Dia mahu mengalami kegembiraan ibu lagi.

Menurut Tina, dia mengalami kegembiraan ini terlalu awal dalam hidupnya, dan pada usia 42 tahun dia sudah melupakan apa yang ia suka menjadi ibu bayi bayi.

Kandelaki kini berkahwin dengan bahagia, suaminya berusia sebelas tahun lebih muda. Ini adalah usahawan Vasily Brovko.

Dengan suami pertama Tiny, pengusaha Andrei Kondrakhin, bercerai dahulu, dia mempunyai dua anak darinya. Anak perempuan saya Melania berusia 18 tahun, dan anaknya Leonty adalah 16 tahun.

Dia telah berkahwin dengan Brovko Tina selama 4 tahun, dan pada masa ini dia berulang kali disyaki berada dalam "posisi yang menarik", tetapi setiap kali berita itu ternyata tidak boleh dipercayai.

Fakta bahawa wanita selepas 40 tahun lewat semakin menentukan pada kehamilan dan melahirkan anak, Tina Kandelaki tidak melihat apa-apa yang mengerikan. Persaingan semata-mata untuk lelaki, katanya, selain wanita juga mahu membina kerjaya mereka, dan bila melakukannya, jika anda melahirkan tiga dalam 20 tahun?

Tidak lama dahulu, wartawan melaporkan bahawa Kandelaki dilihat di ambang salah satu klinik teknologi pembantu reproduktif Moscow. Adakah ini bermakna bahawa IVF yang dirancang, atau Tina hanya datang untuk berunding dengan doktor wanita, sukar untuk mengatakan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan