Penyampai TV Svetlana Zeynalova mengajar anak perempuannya berusia lapan bulan untuk mencintai haiwan

Penyampai TV Svetlana Zeynalova memperlihatkan bagaimana anak perempuannya, yang hanya berusia 8 bulan, berkomunikasi dengan haiwan kesayangan anjing emas.

Veronika dilahirkan pada Mei 2018, dan Svetlana tidak suka untuk menunjukkan gambar bayi dalam rangkaian sosial. Tetapi kali ini dia membuat pengecualian dan menunjukkan peminat permainan rumah bayi lucu dengan seekor anjing.

Anjing yang lebih baik, kata Svetlana, hanya boleh menjadi anjing, dan tidak ada yang lebih baik daripada kanak-kanak. Pada masa yang sama, penyampai TV menekankan bahawa isu sanitasi ketika menyampaikan bayi dengan haiwan kesayangan adalah masalah sekunder. Lebih penting lagi ialah komponen emosi yang ada dalam komunikasi ini. Lebih penting lagi untuk perkembangan kebersihan steril Veronica di dalam rumah.

Svetlana berhasrat untuk membesarkan kanak-kanak untuk cinta kepada haiwan, satu-satunya cara, dia percaya, adalah untuk mengajar kanak-kanak untuk mencintai orang.

Perlu diingat bahawa peminat yang tidak puas hati kali ini menyokong bintang layar, mereka kagum betapa emosi dan lembut anak berkomunikasi dengan anjing itu.

Zeynalova mempunyai dua anak perempuan. Yang pertama - Alexandra Svetlana melahirkan perkawinan dengan mantan direktur stasiun radio Maximum Alexey Glazatov. Tetapi perkahwinan itu tidak lama, setelah mengetahui bahawa Alexandra dilahirkan dengan ciri khas (gadis itu mengalami autisme), Alexey menamatkan hubungannya dengan Svetlana dan enggan berkomunikasi dengan anak perempuannya.

Pasangan kedua, Zeynalova (orang awam) Dmitry Lensky mengurus kedua-dua Svetlana dan Alexander. Ia adalah orang yang menjadi bapa kepada anak perempuan kedua penyampai TV Veronica.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan