Penyampai TV Svetlana Zeynalova mengadu tentang ibu yang sukar

Kira-kira tiga minggu yang lalu, anak kedua muncul dalam keluarga tuan rumah TV Svetlana Zeynalova.

Daughter memanggil Veronica. Minggu pertama penjagaan anak benar-benar letih Svetlana. Dalam microblog dia, dia mengadu kepada pelanggan itu dengan kesukaran mengatasi dua anak. Dengan kemunculan anak kedua, segala sesuatu berubah, tetapi walaupun beban dan kekurangan, Svetlana berasa sangat gembira.

Kisah penyampai TV mengenai tingkah laku kanak-kanak telah menyebabkan perdebatan hangat.

Oleh itu, Svetlana memberitahu bahawa Veronica hampir sentiasa menjeritsebaik sahaja anak itu berjaya menenangkan, anak sulung, yang tidak dapat mengumpulkan gambar dari pembina, mula menjerit. Walaupun ibu membantu mengumpulnya, gadis muda itu mula menangis, kerana sudah tiba masanya untuk dia makan.

Dan kemudian kanak-kanak mula membuat bunyi dan menjerit serentak.

Penyampai TV mengadu bahawa dia tidak mempunyai masa untuk dirinya sendiri, untuk perbualan telefon, korespondensi perniagaan dan juga untuk memasak - dalam kegilaan seperti beberapa hidangan telah berjaya dibakar di dalam oven dan di dapur.

Peminat menasihatkan Svetlana untuk mencari pembantu pengasuh.

Dari pernikahan pertama, Zeynalova menumbuhkan gadis sulung Alexandra. Dia dilahirkan dengan ketidakupayaan, dan ia boleh menjadi sangat sukar untuk ditangani.

Ayah Alexandra ditinggalkan kanak-kanak sebaik sahaja menubuhkan diagnosis perubatan "autisme", gadis itu dibesarkan oleh ayah tirinya.

Sesetengah ibu dari banyak kanak-kanak dalam komen menyatakan bahawa mereka mampu untuk mengatasi tiga atau lebih kanak-kanak dan tanpa pembantu. Tetapi ini adalah tahap tertinggi kecemerlangan ibu, ia masih perlu "matang".

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan