Tertarik: Penyampai TV Regina Todorenko menimbulkan khabar angin mengenai kehamilan

Bekas ketua "Eagle and the Heads" Regina Todorenko memberikan alasan bagi pengikutnya untuk membuat spekulasi tentang kehidupan pribadinya.

Di halaman media sosialnya, Regina berusia 27 tahun menulis bahawa selama hampir 9 bulan "menanggung keajaiban yang memerlukan tanggungjawab yang besar dari dia".

Pengguna rangkaian segera bertindak balas dan mula membantah apa yang dimaksudkan oleh Todorenko - kehamilan atau hanya satu projek kreatif baru di televisyen.

Alasan untuk khabar angin yang diberikan oleh Regina memberikan pakaiannya yang baginya baru-baru ini muncul dalam aktiviti sekular. Dan pada majlis penghargaan Muz-TV Todorenko datang dalam pakaian yang meninggalkan sedikit keraguan.

Walau bagaimanapun, Regina mengelakkan komen rasmi mengenai sama ada terdapat kehamilan. Dia tidak mengesahkan dan tidak membantah penantian peminatnya.

Pada akhir bulan Mei, Regina dimasukkan ke hospital, tetapi apa yang menyebabkan kemasukan ke hospital, dia menyembunyikan.

Musim sejuk ini, percintaan Regina dengan Vlad Topalov dibincangkan secara aktif dalam rangkaian. Ia sekarang dan "mengesyaki" kehamilan. Terdahulu dilaporkan bahawa Regina Todorenko akan berkahwin dengan pengilang Nikita Tryakin, tetapi perkahwinan itu tidak pernah dijadualkan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan