Penyampai TV Irena Ponaroshku sungguh-sungguh menjadi ibu

Di klinik Moscow pada malam sebelumnya Penyampai TV lahir Irena Ponaroshku. Anak sulungnya dilahirkan.

Irena sangat lama dan berhati-hati cuba menyembunyikan kehamilannya.

Ternyata dengan pelbagai kejayaan, dan pada bulan Ogos tidak mungkin untuk menyembunyikan perut. Penyampai TV dan blogger mengakui bahawa dia menjangkakan anak kedua dari pasangan Alexander Glukhov.

Sebaik sahaja memulakan kerja, tidak dilaporkan.

Dia sendiri, sejurus sebelum melahirkan, berkata bahawa dia perlu mencari pengasuh bayi yang boleh dipercayai dan penyayang dan menyewa perumahan untuknya di sebelahnya. Irena mendakwa bahawa dia tidak dapat melakukan tanpa bantuan luar.

Ia mengambil masa kira-kira dua tahun untuk Irene masuk ke dalam bentuk fizikal yang baik selepas kelahiran pertama, satu setengah daripada mereka menyusu bayi. Menurut Irena, penyusuan susu tidak membantu dia menurunkan berat badan, tetapi tidak bijak untuk menolaknya kerana ini.

Irena Ponaroshku menaikkan anaknya Seraphim, seorang anak lelaki 7 tahun. Menurut beberapa laporan, dia berharap apabila ibu dan bayi (saudara lelaki atau saudara perempuan) berada di rumah.

Ketinggian dan berat anak masih tidak diketahui, tetapi lantai Irena masih dikesali - ini budak lelaki.

Sehari selepas kelahiran, dia menerbitkan gambar lembut yang sangat indah dengan pena yang baru dilahirkan, menandatangani: "10/24/18 kalajengking bulan penuh!".

Irena bersinar dengan kebahagiaan, dan wajahnya penuh dengan kelembutan.

Pelanggan memberi ucapan tahniah kepada keluarga dengan penambahan.

Irena Ponaroshku (nama sebenarnya - Irina Filippova) baru-baru ini merayakan ulang tahunnya ke-36. Dia dikenali kerana kerja beliau di "MTV Russia", dalam acara "Evening Urgant", dalam tahun-tahun yang berlainan dia bekerja di TNT, STS, dan Zvezda. Ayahnya adalah bekas menteri pendidikan negara. Akaun Instagramnya mempunyai lebih daripada 2 juta pelanggan.

Irena adalah pendakwah gaya hidup sihat, vegetarianisme, mempopulerkan yoga dan merupakan pejuang yang terkenal untuk alam sekitar.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan