Lidah jahat tidak mengerikan: Penyampai TV Ekaterina Strizhenova pertama kali menunjukkan cucunya

Pada bulan April tahun ini, tuan rumah TV kecantikan 50 tahun dan aktris Ekaterina Strizhenova mula-mula menjadi nenek.

Bayi itu melahirkan seorang anak perempuan Anastasia. Crumbs dipanggil Peter Petrovich. Ayahnya - seorang pembiaya terkenal Peter Grishchenko. Anastasia Strizhenova dan Gryshchenko berkahwin pada tahun 2013, walaupun ini didahului oleh lebih daripada lima tahun hubungan.

Dalam tempoh tiga bulan pertama kehidupan Peter Petrovich, nenek yang baru dibuat tidak menunjukkan bayi, mengekalkan imejnya secara rahsia, memenuhi permintaan anak perempuannya.

Dan kini dia memutuskan untuk menunjukkan bayi buat kali pertama.

Penyampai TV menyatakan bahawa dia tidak lagi membayangkan hidup tanpa Petit sedikit. Para pengikut Catherine terkejut melihat betapa muda neneknya kelihatan.

Sesetengah telah menyedari bahawa berbahaya untuk memuat naik gambar bayi tersebut - orang kelihatan berbeza, mereka boleh "mengetuknya". Tetapi Strizhenovs kelihatan bahasa dan mata yang tidak baik tidak takut.

Catherine hidup dalam perkahwinan yang bahagia dengan Alexander Strizhenov lebih daripada 30 tahun. Mereka mempunyai dua anak perempuan - Anastasia dan Alexander, dan setakat ini seorang cucu. Catherine berharap ada anak-anak lain - lelaki dan perempuan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan