Anak Maria Shukshina telah melecehkan orang ramai dengan tunjangan anaknya

Anak bintang ibu Maria Shukshina Makar Kasatkin, yang pada musim bunga menjadi bapa kepada bayi, membayar sokongan anak pertama kanak-kanak. Freya Zilber, ibu kanak-kanak dan anak perempuan mertua yang gagal dalam keluarga Shukshin, memberitahu tentang mereka.

Selama beberapa bulan berturut-turut, Freya cuba membuktikan hubungan anaknya dengan keturunan Vasily Shukshin yang terkenal, kerana tidak ada seorang pun di keluarga bintang yang ingin berkomunikasi dengannya.

Ibu Makara, Maria Shukshina, adalah orang pertama yang membuat keputusan mengenai rundingan. Dia menawarkan untuk membuat ujian DNA dan, apabila mengesahkan hubungan itu, membantu dengan membesarkan anak jika ujian mengesahkan bahawa bayi itu cucunya.

Ujian genetik menunjukkan bahawa crumb adalah cucunya sendiri. Tetapi selepas itu, Makar Kasatkin tidak pernah peduli untuk datang dan melihat anaknya sendiri.

Maria Shukshina tidak kembali dari janjinya untuk membantu Freyja dan menegaskan bahawa Makar pergi bekerja dan mula menyediakan untuk kanak-kanak itu. Oleh itu ibu muda menerima tunjangan pertama. Sepanjang tempoh dari musim bunga Makar Kasatkin membayar 7 ribu rubel.

Maria Shukshina juga melepasi beberapa perkara kanak-kanak melalui peguamnya kepada cucunya Mark.

Keadaan ini menimbulkan kemarahan orang ramai - keluarga Shukshin mungkin lebih murah hati untuk anak lelaki dan cucunya.

Sementara itu, Freya Zilber melakukan segala-galanya untuk tidak menjadi ibu tunggal.

Dia menjumpai kawan baru. Pembuat bina badan berusia 21 tahun, Nikita Malina bertemu dengannya dalam rangkaian sosial. Sekarang lelaki muda cuba dengan segala kekuatannya untuk membantu ibu dengan anak itu, termasuk kewangan, tetapi mengenai perkahwinan sementara ucapan tidak bermula.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan