Anak seorang pegawai berpura-pura menjadi anak yatim untuk sampai ke perlawanan Piala Dunia

Anak seorang pegawai Volgograd berpangkat tinggi ditipu ke stadiumuntuk mengiringi atlet di padang.

Dua murid pusat pemulihan sosial Amir dan Matvey menerima hak untuk mengambil bahagian dalam penarikan pemain bola sepak di perlawanan England-Tunisia. Kedua-duanya bersama pemain bola sepak terkenal keluar padang sebelum perlawanan.

Warga Vigilant Volgograd mengiktiraf salah seorang anak dan segera memberitahu Matvey tidak pernah menjadi anak yatim, dia adalah anak rasmi dan bertumbuh dalam keluarga yang penuh dan sejahtera.

Yayasan Elena Isinbayeva mengatur persaingan di kalangan anak-anak yatim, bagaimana Matvey mendapatnya, tidak ditentukan. Walau bagaimanapun, diketahui bahawa salah seorang ibu bapa kanak-kanak bekerja sebagai ahli ekonomi di pusat pemulihan untuk anak-anak yatim.

Keistimewaan untuk mengiringi bintang bola sepak di lapangan sebelum bola sepak secara tradisional diberikan kepada anak-anak yatim dan orang kurang upaya yang tidak melihat apa-apa yang baik dalam hidup mereka.

Penduduk Volgograd sungguh marah pada "pemalsuan" dan menekankan bahawa anak yatim sebenar di bawah keadaan sedemikian akhirnya dapat hilang keyakinan terhadap kebaikan, dalam keadilan.

Siasatan awal mengenai kejadian itu menunjukkan bahawa pada hari pertama bulan Jun, anak birokrasi itu secara fiktif didaftarkan di salah satu kumpulan untuk anak-anak yatim, dan ini memberi dia kesempatan untuk menyertai pertandingan dana amal.

Perlawanan itu sendiri telah diadakan di Volgograd pada 18 Jun, kemenangan itu ditinggalkan oleh British dengan skor 2: 1. Kini penduduk Volgograd berharap untuk hukuman yang adil bagi mereka yang terlibat dengan "permainan yang tidak jujur" dengan anak-anak yatim.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan