Anak-anaknya yang asing: seorang jutawan dari Britain mendapati bahawa dia telah membesarkan kanak-kanak asing selama 20 tahun

Jutawan British berusia 55 tahun, ahli perniagaan terkenal dan pemilik MoneySupermarket Richard Mason tiba-tiba mendapati bahawa selama dua dekad membesarkan dan membesarkan anak-anak yang benar-benar asing kepadanya.

Mason yang tampan dan kaya tidak pernah kehilangan perhatian wanita. Dia berpisah dengan isteri pertamanya, dan dalam perkahwinan barunya dia dan isterinya tidak dapat mengandung anak.

Mason benar-benar tenang tentang kesihatannya sendiri - dia mempunyai tiga orang anak lelaki dalam perkahwinan pertamanya, dan menulis percubaan yang tidak berjaya untuk hamil anak kepada masalah kesihatan reproduktif pasangan baru.

Apabila pasangan itu pergi ke klinik terbaik di UK untuk peperiksaan, Mason tidak dapat membayangkan bagaimana kejutan yang tidak menyenangkan ini pemeriksaan perubatan akan berubah untuknya. Ia menunjukkan bahawa isteri baru jutawan itu benar-benar sihat dan mampu melahirkan anak, tetapi jutawan sendiri benar-benar mandul sejak lahir. Dia didiagnosis dengan fibrosis sista. Ujian DNA mengesahkan bahawa dia bukan bapa sama ada anak sulung berusia 21 tahun, atau dua kembar yang berumur 17 tahun.

Marah oleh Richard Mason, dia memfailkan saman dengan bekas isterinya dan meminta ganti rugi daripadanya kerana membesarkan anak-anak lain, yang dia melahirkan dari dia, tanpa memberitahu suaminya apa-apa. Jumlah tuntutan itu - £ 250,000.

Disalahgunakan oleh tuntutan bekas suaminya, wanita itu terkunci, dia enggan mengatakan apa yang bapa biologi tiga orang dewasa. Anak-anak itu keluar menyokong ibu - dua enggan berkomunikasi dengan lelaki yang selama dua dekad dipanggil Paus.

Dan hanya anak muda yang ketiga, anak bungsu dari kembar, menulis surat kepada bapanya, di mana dia menekankan bahawa kebenaran yang telah diketahui tidak mengubah sikapnya kepada pope, dan itu dia akan tetap kekal anak lelaki yang setia dan akan mencintai ayahnya tidak kurang.

Skandal keluarga British yang terkenal itu melampaui batas lingkaran rapat, dan sekarang sejarah jutawan dibincangkan oleh semua media British utama. Wakil-wakil industri filem sudah berminat dalam sejarah - mereka yakin itu plot boleh membentuk asas filem yang dramatik dan menyentuh.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan