Pilihannya dibuat: Svetlana Loboda memutuskan untuk meninggalkan tempat kejadian kerana mengandung

Penyanyi Svetlana Loboda membuat pilihan yang sukar dan mengatakan bahawa dia sementara meninggalkan panggung untuk bercuti dan seperti berikut bersiap untuk kelahiran anak kedua.

Dalam "bersalin", Svetlana memutuskan untuk mempunyai banyak masa untuk merekodkan album baru dan menyediakan persembahan yang dia berazam untuk membentangkan kepada orang ramai pada musim gugur.

Mengenai bapa anak keduanya, aktres berusia 35 tahun itu berkata, tapi ada khabar angin bahawa ayah bayi kedua Ramlestein memimpin penyanyi Hingga Lindemann.

Buat pertama kalinya, Loboda mula bercakap mengenai kehamilan pada akhir bulan Februari, tetapi tidak ada bukti tentang sebarang teka-teki sehingga Loboda sendiri memutuskan untuk "mendedahkan semua kad".

Dia muncul di Hadiah BraVo di Kremlin dengan pakaian yang sangat sesuai tidak ada ruang untuk keraguan dalam kedudukannya.

Anak pertama Loboda adalah anak perempuan Evangelina Tsar, dia kini berusia 7 tahun.

Semasa kehamilan pertamanya, Svetlana juga tidak menyembunyikan perutnya. Dia juga dituduh melakukan PR semasa mengandung, bersetuju dengan gambar yang agak intim.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan