Bailiffs menyelamatkan seorang anak, yang ibunya ditutup selama seminggu dengan 30 kucing

Para bailif Tyumen tanpa disangka-sangka berlari ke dalam sebuah kanak-kanak di sebuah apartmen di mana 30 kucing tinggal. Penghibur datang ke salah satu pangsapuri bandar untuk memastikan pelaksanaan keputusan mahkamah. Para pegawai Themis atas rawatan jiran-jiran yang meletupkan tetangganya memutuskan letakkan sesuatu di ruang tamu dan ambil kucing dari situ.

Baleen-striped selama beberapa tahun dibiakkan tanpa kawalan di apartmen yang sama. Tuan rumah tidak menjalankan sebarang pembasmian kuman atau pembersihan, dan bangunan pangsapuri keseluruhannya mengalami bau yang tidak dapat ditanggung yang tersebar melalui pengudaraan rumah umum.

Ketika bailif tiba di apartmen ini, mereka sangat terkejut melihat seorang murid sekolah di antara 30 kucing.

Dia melaporkan bahawa Ibu telah pergi dalam perjalanan perniagaan, dan meninggalkannya di apartmen selama satu minggu, atau sebaliknya dalam syarikat kucing.

Para bailif memutuskan bahawa tidak mustahil untuk meninggalkan anak pada usia 11 di sebuah apartmen sahaja, dan bahkan dalam keadaan kepekatan ammonia seperti di udara seperti itu. Mereka memanggil polis, perkhidmatan sosial dan pemilik apartmen (pemilik kucing tinggal di apartmen yang disewa!).

Selepas itu, para bailif memasuki bilik dan menggigil: gadis itu tidur dengan kucing di lantai, di atas tilam yang robek, tidak ada perabot di dalam bilik, najis kucing tersebar di seluruh lantai, banyak kucing yang sakit dan letih.

Gadis itu dikenal pasti di pusat sosial. Kemudian dalam perintah kehakiman nasib seterusnya akan diputuskan. The zoodefenders Tyumen dibongkar banyak kucing, setiap haiwan dijanjikan untuk mencari tuan rumah.

Pegawai polis Tyumen adalah "bertuah" pada peternak ternak: musim lalu mereka terpaksa mengambil lebih dari seratus Spitz (anjing kecil anjing) dari apartmen satu bilik standard, yang mereka tidak berjalan dan makan dua kali seminggu.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan