Cuti Aneh: Olga Shelest mengutuk hari lahir kanak-kanak dalam gaya Hari Mati

Penyampai TV dan pelakon Olga Shelest telah dikritik kerana telah mengatur percutian untuk kanak-kanak dalam gaya Hari Mexico Orang Mati. Begitulah dia memutuskan untuk menganjurkannya ulang tahun kelima anaknya Muses.

Fakta adalah bahawa Muse dilahirkan pada 1 November, pada hari ini bahawa sambutan yang cerah dan berwarna-warni dari si mati secara tradisinya diadakan di Mexico.

Kartun yang menyentuh "Mystery of Coco," yang menurut Olga Shelest, adalah salah satu kartun yang paling popular, ditujukan kepada tradisi Mexico ini.

Sebenarnya, ini adalah dua faktor yang menentukan gaya ulang tahun kanak-kanak.

Hari Orang Mati di Mexico
"The Mystery of Coco", 2017

Pada ulang tahun kelima gadis-gadis itu mengumpulkan syarikat anak-anak besar. Peserta melukis wajah mereka sendiri dalam gaya "tengkorak gula" (klavera), iaitu, klavera dianggap simbol utama Hari Mati. Penyertaan dalam hari ulang tahun kanak-kanak yang diasaskan dan orang dewasa - ibu bapa.

Foto dari cuti kanak-kanak, yang disiarkan Olga di laman Instagramnya, dijangka dikritik. Peminat Mengeluh dalam kebingungan - yang mana perlu untuk menggabungkan hari jadi kanak-kanak dengan percutian yang tidak mempunyai hubungan dengan negara kita, Selain itu, inisiat itu sama sekali tidak hidup, tetapi mati? Ada di dalam hati mereka walaupun meninggalkan pelanggan Olga, menjelaskan bahawa mereka selalu mencintai dan menghormati dia, tetapi kini mereka tidak tahu bagaimana untuk merasakannya.

Ada, bagaimanapun, menyokong inisiatif ibu, menekankan bahawa Tiada perkara biasa berlaku.

Jika seorang gadis suka kartun ini, maka mengapa tidak membuat percutian yang bergaya untuknya? Lagipun, mereka membuat hari lahir untuk kanak-kanak dalam gaya Fixico, Transformers, Smeshariki! Coco's Mystery adalah kartun yang sangat lembut dan menyentuh mengenai nilai-nilai abadi manusia dan keluarga, mengenai kenangan generasi.

Olga Shelest telah berkahwin secara rasmi dengan pembuat klip Alexei Tishkin selama 4 tahun. Bersama mereka dari tahun 1998.

Pada tahun 2013, di salah sebuah klinik di New York, anak perempuan pertama Shelest dan Tishkin, Muza, dilahirkan. Pada musim panas 2015, anak perempuan kedua, Iris, dilahirkan.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan