Anak sulung memujuk penyanyi Jasmin untuk melahirkan anaknya "bro"

Penyanyi Jasmine memberitahu yang merupakan pemula utama kehamilan kedua.

Anak lelaki penyanyi berusia 21 tahun itu secara harfiah menegaskan bahawa ibunya memberinya abang. Michael (yang merupakan nama anak sulung) dilahirkan pada awal Jasmine ketika dia hanya berumur 19 tahun, itulah sebabnya kehadiran anak lelaki dewasa itu sangat sering mengejutkan peminat Jasmine.

Mikhail telah lama memohon kepada ibunya untuk melahirkan abangnya, tetapi penyanyi itu telah bercerai - hubungan dengan suami pertamanya dan ayah Misha tidak berjaya.

Pasangan kedua Ilan Shor, yang sepuluh tahun lebih muda dari pasangannya, menyokong sepenuhnya idea Misha. Tetapi cahaya tidak datang "bratuha", dan kakak Margaret. Ia berlaku pada tahun 2012. Brother for Misha Mirona Jasmin hanya melahirkan pada 2016. Perbezaan umur antara Michael dan adiknya adalah 18 tahun. Tetapi walaupun ini, saudara-saudara sangat bersahabat.

Penyanyi sendiri memberitahu kisah ini sehari sebelum pelanggannya, yang benar-benar mengejutkan mereka, kerana dia biasanya tidak suka mendedahkan rahsia keluarga dan rahsia peribadi.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan