Ia menjadi terkenal siapa bapa sebenar anak kelima pelakon Maria Poroshina

Pada bulan Disember, anak kelima pelakon Maria Poroshina harus dilahirkan. Dia baru-baru ini, berada dalam kedudukan "menarik", menceraikan suaminya, dengan siapa dia hidup selama 15 tahun dan dari mana dia melahirkan tiga anak perempuan.

Sekarang ia menjadi terkenal nama bapa anak yang belum lahir, dan ini bukanlah Ilya Drevnov, kini bekas suami Poroshina, seperti banyak pemikiran. Bapa anak masa depan Mary - pelakon Jaroslav Boyko.

Anak perempuan pertama Maria dilahirkan dalam perkahwinan sivil dengan pelakon Gosha Kutsenko. Tiga gadis berikut dilahirkan berkahwin dengan Drevnov. Maria sendiri yang berusia 44 tahun memulakan perceraian itu.

Yaroslav Boyko membintangi Maria dalam siri "Sentiasa Katakanlah Sentiasa", dan dalam sembilan musim, nampaknya, rakan-rakannya menjadi sangat rapat.

Boyko berkahwin dengan Ramuna Hodorkaite, pasangan itu menaikkan dua anak. Berulang kali keluarga itu berada di ambang keruntuhan, Boyko bahkan mempunyai hubungan dengan Yevgeniya Dobrovolskaya, dengan keputusan bahawa anak haram Yaroslav Yang dilahirkan. Sudah selepas ini, isteri sah seorang pelakon yang melahirkan melahirkan seorang anak perempuan. Bagaimana dia bertindak balas terhadap mesej bahawa suaminya tidak lama lagi akan mempunyai anak lain di sisi tidak dilaporkan.

Maria sendiri tidak mengulas mengenai keadaan kehidupan pribadinya, menekankan bahawa dia cukup dapat menangani dengan membesarkan anak-anaknya sendiri.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan