Descended from the sky: pendaki industri Yekaterinburg memutuskan untuk menggembirakan kanak-kanak yang sakit

Di hospital klinikal Yekaterinburg, kami bertemu dengan tetamu yang luar biasa. Dan mereka kelihatan luar biasa - dari langit. Kanak-kanak kegemaran Batman, Spiderman, Ninja Turtle, Catwoman dan watak-watak lain yang biasa kepada setiap anak, bermula di bumbung bangunan hospital dan dalam masa beberapa saat, mengejutkan doktor dan pesakit muda, mereka berada di luar jendela hospital.

Had kanak-kanak gembira tidak.

Sekumpulan pendaki industri bukan kali pertama berpuas hati dengan tindakan sedemikian. Matlamat mereka adalah untuk menghiburkan kanak-kanak yang sakit, untuk meningkatkan semangat mereka, kerana, seperti yang anda tahu, seorang anak dalam mood yang baik pulih lebih cepat.

Pada mulanya, doktor hospital pertama enggan sedekah "dari langit", takut bahawa watak-watak buku komik tidak akan menakutkan pesakit dan kakitangan perubatan di klinik-klinik, tetapi kemudian mereka bersetuju dan tidak menyesalinya.

Selepas salam di sisi lain tingkap di tingkat keempat, para wira pergi ke tingkat bawah dan pergi kepada lelaki dalam skuad. Pelarasan telah dibuat untuk jadual pelantikan perubatan - prosedur dan suntikan ditangguhkan selama setengah jam untuk memberikan peluang kepada kanak-kanak untuk bersosial, mengambil gambar dan mendapatkan bayaran positif emosi.

Menurut doktor kanak-kanak, keadaan beberapa anak-anak yang mendapat peluang untuk melihat wira-wira sebenar filem dan komik,Ameatno bertambah baik hari itu. Kesan positif yang terang membantu mengurangkan suhu, dan turut menyumbang kepada pengaktifan imuniti. Dan ini adalah fakta.

Kelompok pendaki, setelah mempelajari tentang kesan terapi yang mereka hasilkan, semasa waktu luangnya berjanji untuk mengunjungi institusi perubatan kanak-kanak lebih kerap.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan