Akan turun dalam sejarah: tentang menyelamatkan kanak-kanak dari sebuah gua di Thailand di Hollywood akan menembak filem

Pengeluar Hollywood mengumumkan niat mereka untuk membuat filem berdasarkan peristiwa sebenar, yang seluruh dunia menyaksikan sepanjang minggu.

Asas gambar akan jatuh pasukan bola sepak kanak-kanak penyelamat dari sebuah gua banjir di Thailand.

Kisah yang menakjubkan tentang keinginan untuk terus hidup di mana-mana kos akan difilemkan dalam masa terdekat. Penulis skrip telah mula bekerja pada bahan tersebut.

Krew filem, di bawah bimbingan Adam Smith, telah diterbangkan ke tapak operasi menyelamat. Pengeluar Adam Smith mengumumkan bahawa hanya pelakon terbaik yang akan bertindak dalam filem itu.

Semasa peringkat persediaan sedang berlangsung, para peserta dalam operasi penyelamat memberikan para tetamu Hollywood wawancara pertama mereka, memberitahu perasaan, rasa cemas, dan jejak mereka.

Ini adalah perlu supaya para penulis dan pengarah dapat menyampaikan seberapa tepat yang mungkin. latar belakang emosi hari-hari sukar ini.

Ingatlah, pasukan bola sepak junior 12 orang dan seorang jurulatih berusia 23 tahun bersembunyi di gua Tham Luang untuk menunggu hujan yang menangkap mereka di rizab itu.

Walau bagaimanapun, gua itu dengan cepat membanjiri, keruntuhan separa berlaku, dan selama dua minggu yang panjang tiada siapa yang tahu sama ada kanak-kanak masih hidup.

Kemudian mereka berjaya mencari hidup. Terima kasih kepada jurulatih, yang mengajar meditasi lelaki dalam kegelapan yang lengkap, tanpa makanan, semua anak lelaki dapat bertahan.

Beberapa hari penyelamat berfikir bagaimana menaikkan lelaki ke permukaan. Terdapat hanya satu cara untuk kebebasan - enam kilometer di bawah air melalui terowong dan berbahaya terowong.

Laluan ini sangat berbahaya walaupun untuk penyelam berpengalaman, salah seorang daripada mereka meninggal dunia, menyampaikan silinder oksigen kepada kanak-kanak.

Penyelamat di seluruh dunia telah bergabung, dan Ilon Musk mula mencipta kapal selam mini.

Penyelam tentera dan doktor yang berpengalaman yang telah mencapai anak-anak dilatih dalam menyelam skuba dan atas risiko dan risiko mereka sendiri selama dua hari, satu demi satu dibawa ke permukaan. Operasi penyelamatan berakhir pada 10 Julai.

Semua kanak-kanak kini berada di hospital, mereka mempunyai jangkitan.

Tetapi tidak ada yang mengancam nyawa mereka, dan tidak lama lagi, menurut doktor, tahanan di dalam gua akan dapat menyatukan semula dengan keluarga mereka.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan