Kanak-kanak moden ditawarkan untuk belajar dari buku teks Soviet.

Di St. Petersburg, masyarakat induk memberontak menentang sistem pendidikan moden dan berdiri untuk kebaikan buku-buku sekolah soviet klasik lama.

Sekarang, ibu dan ayah sedang mencari orang yang berfikiran sama di seluruh negara - mereka berhasrat menuntut daripada pegawai pendidikan untuk memilih buku teks untuk anak-anak mereka yang mereka sendiri belajar.

Menurut para aktivis, buku teks moden dikompilkan secara tidak wajar, tidak tepat, dan kadang-kadang bertuliskan.

Yang menghairankan, tindakan itu telah disokong. beribu-ribu ibu bapa dan juga guru sekolah dari Simferopol, Krasnodar, Smolensk, Novosibirsk, Moscow dan Samara.

Jika pegawai enggan mengambil kira kehendak ibu bapa, ibu dan bapa tawarkan untuk membuat kelas anda sendiri dan secara aktif mengambil kesempatan hak untuk pendidikan keluargayang disediakan oleh undang-undang semasa.

Ajar anak-anak mereka tegas diputuskan pada buku teks USSRkerana mereka percaya bahawa mereka dikumpulkan sepenuhnya, betul dan membenarkan kanak-kanak mendapat pengetahuan yang lebih banyak.

Di semua bandar yang menyokong tindakan tersebut, ibu bapa mengambil sendiri kos buku semula.

Set lengkap untuk kelas pertama - "Primer", "Ucapan Asli", "Lukisan", "Lagu Asli" dan "Aritmetik" telah dicetak.

Pada akhir bulan Ogos, banyak buku teks untuk kelas kedua akan dicetak.

Pakar-pakar dari Kementerian Pendidikan, yang telah memegang buku-buku yang diterbitkan semula di tangan mereka, perhatikan bahawa buku teks era Soviet Sepenuhnya sesuai dengan standard pendidikan negeri.

Niat para aktivis yang menganjurkan kembalinya kepada asas-asas adalah sangat serius. Hampir setiap hari mereka menerima permohonan baru untuk buku teks dari ibu bapa yang ingin memberi anak-anak mereka pendidikan yang baik, serta memperoleh pendukung baru.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan