Skandal Sobchak dan Vitorgan menimbulkan kecederaan moral yang teruk terhadap anaknya?

Pengguna internet terkejut dengan tingkah laku Plato Vitorgan berusia dua tahun, anak lelaki Maxim Vitorgan dan Ksenia Sobchak. Ibu menunjukkan filem di mana kanak-kanak memainkan mesin taip, sementara budak lelaki ini sentiasa berteriak dan bertanya-tanya sekiranya polis akan datang ke rumah mereka hari ini. Di antara para penonton terdapat ahli psikologi kanak-kanak dan ibu bapa berpengalaman yang menunjuk Sobchak yang mungkin ada di Plato trauma psikologi dan neurosis. Selepas video Sobchak ini dipadamkan.

Walau bagaimanapun, pakar dari Rangkaian, sesungguhnya, berhujah bahawa kanak-kanak itu kerana skandal dalam keluarga cemerlang yang memerlukan bantuan psikologi.

Selepas maklumat mengenai cinta Xenia dengan pengarah Konstantin Bogomolov telah tersebar, selepas pertarungan antara Bogomolov dan Vitorgan dan pemisahan pasangan, menurut beberapa sumber, bunyi tidak mereda - Maxim dan Xenia sesekali meneruskan pertempuran antara satu sama lain. Baru-baru ini, media melaporkan bahawa pasangan suami isteri tidak dapat membahagikan anak itu, iaitu, Plato sendiri.

Sobchak sendiri membincangkan keadaan psikologi anaknya dengan seseorang enggan. Dia fikir dia baik-baik saja. Sekarang orang terkenal mengambil lebih banyak kerjaya sendiri, pertunjukan baru di Internet, yang membawa Sobchak ke gelombang populariti baru.

Mengenai perceraian, yang belum secara rasmi berlaku, Sobchak bercakap dengan berhati-hati, menekankan bahawa Vitorgan untuknya akan tetap menjadi orang sayang, tetapi "Dia mempunyai hak untuk tidur dan hidup dengan sesiapa sahaja yang dia mahu" (dari temuduga dalam program "Eksklusif" di Saluran Satu).

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan