Menipu Bapa: Penyiasat mencari kanak-kanak kecil dibawa ke Timur Tengah

Jawatankuasa Penyelidikan Persekutuan Rusia sedang mencari Rusia muda dari Krasnoyarsk, yang boleh dibawa ke Afghanistan.

Tiga tahun yang lalu, menurut siasatan, dua lelaki dengan bayi mereka dua, empat dan lima tahun meninggalkan Rusia. Penyiasat mencadangkan bahawa mereka pergi ke Iran. Terdapat maklumat bahawa anak-anak kemudian dibawa ke Afghanistan.

Prosiding jenayah telah dimulakan terhadap setiap bapa tentang fakta-fakta yang menyalahi undang-undang kekurangan kebebasan anak-anak di bawah umur.

Selama lebih dari dua tahun, ibu-ibu kanak-kanak ini tidak tahu apa-apa tentang apa yang berlaku dengan bayi mereka. Lelaki yang bertindak bersama jangan sentuh.

Harus diingat bahawa pada mulanya kedua-dua ibu memberikan persetujuan bertuliskan mereka pada pemergian kanak-kanak di luar negara. Tetapi selepas beberapa bulan kekurangan maklumat daripada bekas suami, mereka berputus asa menunggu dan pergi ke polis.

Pencarian itu berlangsung lama, tidak berjaya, pihak polis memindahkan kes itu kepada Jawatankuasa Penyiasatan.

Kedua-dua bapa lelakinya adalah orang asli dari Tajikistan. Seorang ibu juga berasal dari Tajikistan, yang kedua adalah dari Krasnoyarsk. Kini penyiasat sedang menjalankan beberapa versi. Salah seorang daripada mereka adalah sambungan kemungkinan bapa bapa anak-anak dengan pengganas.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan