Perjalanan hebat: seorang gadis berusia 8 tahun meninggalkan St Petersburg untuk Santa Claus

Seorang graduan pertama dari St Petersburg memutuskan untuk membawa Tahun Baru dan satu pergi ke Veliky Ustyug untuk bertemu Santa Claus. Gadis itu gagal sampai ke kampung wizard musim sejuk dari yang pertama, tetapi pengembaraan itu benar-benar berubah menjadi ajaib.

Adalah diketahui bahawa semua kanak-kanak bermimpi untuk bertemu dan bercakap dengan Santa Claus. Sebahagian daripada mereka pergi ke pokok Krismas untuk sekolah, yang lain - bercuti di bandar di dataran, dan graduan pertama dari ibu negara utara memutuskan untuk pergi ke rumah Santa Claus di Veliky Ustyug.

Dia memujuk neneknya untuk menyertai dia dalam perjalanan, tetapi neneknya terlambat untuk stesen itu, dan gadis itu naik kereta api sahaja. Dari stesen keretapi Ladozhskiy berjalan tepat pada waktunya.

Nenek, yang tidak menemui cucu atau kereta api, pergi ke polis. Dia melaporkan bahawa gadis itu berjalan sendiri dalam kereta api. Tidak jelas bagaimana bayi itu tiba di sana, kerana dokumen dan tiket bersama neneknya.

Kereta api itu mengambil kelajuan, dan gadis itu sudah menjangkakan pengembaraan Tahun Baru yang hebat. Ketiadaan neneknya, nampaknya tidak membuatnya sangat kecewa, kerana graduan pertama tidak cuba menelefon saudaranya, untuk menghubunginya.

Pengembara muda hanya mendapat stesen pertama. Pada Volkhovskaya, pegawai polis pengangkutan mengeluarkan gadis itu dari kereta api.

Polis meminta nenek itu untuk tidak menghukum gadis itu dan juga membantu keinginan anaknya untuk menjadi kenyataan - mereka Mereka meletakkan kedua-dua nenek dan cucu di kereta api seterusnyaMereka memberi sijil bahawa penumpang terlambat untuk keretapi mereka, tetapi mereka mempunyai tiket.

Tidak diketahui sama ada gadis itu suka perjalanan ke Ustyug, tetapi pasti bahawa polis bercakap dengan ibu bapa kanak-kanak dan mengenakan denda pentadbiran kepada mereka kerana tidak mengajar kanak-kanak langkah-langkah keselamatan mudah, khususnya, mereka tidak menjelaskan bahawa anda tidak boleh memandu kereta api tanpa orang dewasa.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan