Wartawan skandal Bozena Rynska memutuskan untuk melahirkan Malashenko lewat

Wartawan dan blogger terkenal Bozhena Rynska, yang terkenal dengan permusuhannya terhadap anak-anak muda, berkata demikian bercadang untuk melahirkan anak. Bapa kepada anaknya akan menjadi Igor Malashenko yang dibunuh pada 25 Februari 2019, kerana di salah satu klinik pembiakan di depositori cryo mereka ada embrio yang dipelihara. Ia adalah Bozhena mereka yang berhasrat untuk menggunakan prosedur IVF.

Sosialis berkongsi rancangannya dengan peminat dari halamannya di rangkaian sosial. Janda Igor Malashenko yang tidak dapat dipecat menulis bahawa ini adalah satu-satunya langkah yang akan membantu dia mengatasi kesedihannya dan kekal dalam kehidupan ini "untuk berenang.

Rynska mengakui bahawa selama beberapa tahun dia dan pasangannya cuba mendapatkan anak, membuat beberapa percubaan di IVF dan juga mencari bantuan daripada ibu pengganti, tetapi semua percubaan tidak berjaya. Tetapi blogger itu tidak kehilangan harapan, klinik itu mempunyai bekalan cryoembryos, dan dia berhasrat meneruskan perjuangan untuk anak itu.

Dua hari yang lalu, suami Igor Malashenko, Bozhena Rynski, ditemui mati di rumah di Sepanyol. Beliau berusia 64 tahun. Menurut laporan media, dia boleh membunuh diri, badan itu dijumpai tergantung. Malashenko adalah ahli sains politik Rusia, wartawan televisyen, salah seorang pengasas saluran NTV.

Malashenko berpecah dengan isterinya yang pertama, Elena Pivovarova lama dahulu, tetapi proses perceraian dan pembahagian harta itu hanya bermula tahun lepas. Igor mempunyai tiga anak dengan Elena - dua anak perempuan dan seorang anak lelaki. Dengan Bozhena, yang dengannya Igor mempunyai hubungan sejak 2011, dia memasuki perkahwinan rasmi hanya enam bulan lalu. Tetapi pembahagian harta dengan bekas isteri belum selesai, dan sekarang Rynska mendakwa bahawa ia adalah prosiding perceraian yang serius merongrong keadaan kesihatan dan mental Malashenko.

Terdahulu, Bozena Rynska yang berusia 44 tahun telah diperhatikan oleh beberapa kenyataan skandal mengenai kanak-kanak: khususnya, dia ditawarkan untuk menyimpan sangkar kanak-kanak yang bising di tempat awam dan pengangkutan, sebagai contoh, dalam pesawat. Juga Bozena sering dipanggil anak-anak "Makhluk jahat", "anak nakal", "geeks". Sekarang, selepas berita bahawa dia berhasrat untuk melakukan IVF dalam cryoprotocol, peminat kehilangan - bagaimana anda boleh meningkatkan sikap anda dengan sikap seperti itu kepada anak-anak orang lain? Tetapi nampaknya Bozhena tidak begitu peduli. Dia membayangkan bahawa dia akan kembali ke percubaan IVF secepat mungkin dan akan bertarung "sehingga cryoembryo terakhir".

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan