Skandal dalam keluarga Shukshin mendapat sambutan yang tidak dijangka: adakah anak itu membesar dalam keluarga yang penuh?

Freya Zilber, yang melahirkan bayi, didakwa cucu Maria Shukshina, membuat kenyataan yang tidak dijangka. Dalam rangkaian sosial, dia melaporkan bahawa anaknya dibesarkan sekarang dalam keluarga penuh - dengan ibu dan ayah.

Jadi Freya mengisyaratkan perdamaian dengan anak lelaki Shukshina, Makar Kasatkin.

Tetapi tidak ada bukti langsung tentang ini, dan hanya sedikit orang yang boleh mempercayai perkataan untuk Freya selepas banyak kenyataannya yang tidak berasas.

Sebelum kelahiran bayi, Freya menuduh Makar memukul dan menggunakan dadah.

Selepas bayi dilahirkan, gadis itu mula menuntut kandungan dan pembayaran dari keluarga Shukshin. Untuk masa yang panjang, Maria Shukshina cuba untuk tidak bertindak balas kepada anak perempuan mertua yang gagal, tetapi kemudian di bawah tekanan awam, Walau bagaimanapun, bersetuju untuk berunding, selepas ujian DNA.

Sekarang, percubaan Zilber untuk mengesankan sebuah negara keluarga yang bahagia dipertimbangkan oleh kebanyakan pelanggannya sebagai percubaan untuk mempromosikan bayi yang baru lahir.

Sama ada Zilber sekarang memerlukan bantuan tidak diketahui.

Freya mendakwa bahawa keputusan ujian DNA sudah siap. Tetapi Maria Shukshina tidak pernah menyaksikan kesimpulannya, dan oleh itu merayu kepada ibu cucunya yang sepatutnya dengan permintaan untuk mengambil telefon dan menjawab mesej, serta menyediakan keputusan peperiksaan DNA. Agar maklumat dapat dicapai di Silber, ia juga perlu dipasang di Internet.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan