Denda alimony akan dikurangkan

Duma Negeri menyokong idea itu mengurangkan penalti dan penalti untuk pembayaran lewat tunjangan.

Pendekatan kepada setiap tunjangan akan menjadi individu - mahkamah akan memutuskan kemungkinan penalti berdasarkan status perkahwinan dan sokongan material sebenar orang itu.

Saiz penalti secara amnya untuk semua kategori tunjangan akan dikurangkan. Undang-undang yang berkaitan oleh timbalan yang diterima pakai. Perubahan akan dibuat kepada Kod Keluarga Persekutuan Rusia.

Kriteria utama yang akan dipertimbangkan oleh mahkamah ketika melantik penalti adalah - perkadaran kepada akibat pelanggaran kewajiban pembayaran.

Dalam erti kata lain, jika bapa berhutang sokongan anak kepada seorang anak yang bertumbuh dalam keluarga berpendapatan rendah, penalti mungkin lebih tinggi daripada jika anaknya tumbuh dalam keluarga yang kaya.

Dengan mengamalkan undang-undang, ahli parlimen menunjuk kepada pemisahan jelas keadaan semasa dengan ketenangan dari realiti. Sering kali, orang alimoni mempunyai hutang satu juta rubel, manakala penalti dalam jumlah ini berjumlah 30%, sementara penghutang keluarga lain, dan kanak-kanak juga membesar di dalamnya.

Dalam kes sedemikian, penalti itu dirancang untuk dikurangkan kepada minimum.

Kehamilan

Pembangunan

Kesihatan